Gebeliğe Hazırlık Adetime 7 gün var belirti olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
NE durumdasın merak ettim bir belirti gelişme var mı
Bekliyptum hala bugün test yaptım ama temizti megatif yani adet olucam sanırım dört gün var yada beş bazrn 15. Gün oluyo çünkü bnm umudm da yok göğüs acım var amahep olup bni kandırırdı yarn da adet ağrım başlar sen naptın

Benimde aynı bi belirti yok malesef göğüs ağrımda azaldı o gün kadar çok değil

Ben beklenen adet tarihim dündü ve 6 gun ve 4 gun oncesi erken gebelik testi yaptim negatifti. Bugun 3 test yaptim emin olmak icin hepside pozitif cikti en silik cikani ise erken gebelik testiydi o yuzden erken gebelik testlerine guvenim gitti

Negatif ciktigi icin hic umudum yoktu ama bugun hamile oldugumu ogrendim gununuzun gecmesini bekleyin derim

Ben beklenen adet tarihim dündü ve 6 gun ve 4 gun oncesi erken gebelik testi yaptim negatifti. Bugun 3 test yaptim emin olmak icin hepside pozitif cikti en silik cikani ise erken gebelik testiydi o yuzden erken gebelik testlerine guvenim gitti
Bugün genetest yaptımz mı acaba kaç gün kaldı adetinize

CANIM SENİN SONUÇUN BELLİ OLDUMU ?

Benim beklenen günüme daha 3 gün var hemde bi test yaptırmadım 7 gün kala evde kendm yaptım negatif cıktı şimdi günümün geçmesini bekliyorum inşallah vardır tabi
İnşaAllah Rabbim hayırlısi ile nasip etsin isteyen herkese. Bende beklemedeyim ama kasıklarim çok agriyor adet olcakmışım gibi

İnşaAllah Rabbim hayırlısi ile nasip etsin isteyen herkese. Bende beklemedeyim ama kasıklarim çok agriyor adet olcakmışım gibi
Naptınız kızlar gelişme var mı benim günüm yarın olcakmışım gibi hissediyorum umut yok ama hayırlısı

7 gün öncesi çok uzun bi süre. 7 gün stres demek

Olmadı zaten bu sabah hastalandım ☹
Aa herşeyin hayırlısı.
Ne kadar erken beklentiye girersek stres süresi okadar uzuyor. Valla demesi kolay yapması zor biliyorum ama söylemek de vatandaşlık görevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…