- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
zaten benimki de negatiftirr boşuna yapmayım yaKesinlikle hayır yapmamalısın yarım saat oldu olmadı yaptım ve sonuc negatif.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten benimki de negatiftirr boşuna yapmayım yaKesinlikle hayır yapmamalısın yarım saat oldu olmadı yaptım ve sonuc negatif.......
valla eğer hamileysem benim de pek bi belrtim yok inşş ben de ikize hamileyimdr çokk severim ve çoook isterimmm öğleden snra ovulasyonu yapıcam ama gebelik testi içn tutucam kendmiValla tatlım umid olmadan yaşam olmas , ama sonuç ne olursa olsum üzme kendini dogru zaman gelir elbet , kuzenimin hic belirtisi yoktu ama ikiz hamile çıktı bu isler belli olmas bazen
Bencede.. Kacında olman gerekiyo?zaten benimki de negatiftirr boşuna yapmayım ya
Ne deneyecegimizi sasırdık yaaaa, bende 1 saat önce erkenn gebelik testi denedim sonuc koca bi sıfırr, ki cok degil 5-6 gün falan kaldı hastalanmama... Sabah sabah moral bozuklugu yasadım...
="Gulsah_b, post: 37080308, member: 608968"]Bencede.. Kacında olman gerekiyo?[/QUOTE]Bencede.. Kacında olman gerekiyo?
yapmıcam ama dedğin gibi ovulasyon testini yaptım 2.çizgi silik çıktı bu nedemek şimdikiCok erken degilmi test için bence en dogru sonic gün gecimi hatta günü geçip belli olmayanlar bile oluyo bozmayiniz morelinizi
birinde olmam lazım[/QUOTE]="Gulsah_b, post: 37080308, member: 608968"]Bencede.. Kacında olman gerekiyo?
yapmıcam ama dedğin gibi ovulasyon testini yaptım 2.çizgi silik çıktı bu nedemek şimdiki
Canim fortest al en guzeli. İliskiden 1 hafta sonra cvp hazirAynı durumdayım henüz 4-5 gün falan var ve ben cıldırmak üzereyimm su gibi akan zaman durdu da durdu simdilerde. Artık dayanamıyorum ama yarın sabah ilk isim erken gebelik testi yapmak olacak, yani negatifsede bu belirsizlikten kurtulayım artık
yapmıcam ama dedğin gibi ovulasyon testini yaptım 2.çizgi silik çıktı bu nedemek şimdiki
Yaa sabah miratech markalı erken gebelik testini yaptım ve yapmaz olaydım keske günün gecmesini bekleseydim. Tavsiyen icimi kıpır kıpır yapsada bidaha yapacak cesareti bulacagımı zannetmiyorum ki ben yaaa uuufffCanim fortest al en guzeli. İliskiden 1 hafta sonra cvp hazir
adetime 3 gün kaldı canım dün yapmıştım ama silik çizgi hep çıkıyormuş zatenAyyii vallahami keske foto atsan daha net yorumlardik ama inşallah hamilesin adetime kaç gün kala uaptin ovulasyonu sekerim
adetime 3 gün kaldı canım dün yapmıştım ama silik çizgi hep çıkıyormuş zaten
canım ya ah keşke olsa ya daha ne isterim gebelik testi yapmaya korkuyorum son yedi ay onlarca kez yaptım hep hüsran bu ay da çok korkuyorum sanırım adet günümü bekleyeceğim ben ovulasyona da pek güvenmek hüsrana uğramak istemıyorum çok korkuyorum çokkkkHayır tatlim benim arkadaşımda gebelik ile ovula testini karistirmis yapmisti silik çıktı somra fark etti ovula olduğunu gebelik testi yaptı negatif doktora gidip kan verdi pozitif hamile çıktı, bunu netten arastirabilirsiniz bi cok hamile kadın avulasyon testi ile ogrenebilyo sonucu ben kesin hamilesin demiyorum Allah bilir . Ama inşallah hamilesin
canımm bugün itibari ile 3 gün kaldı adetime offfffffffff vakit geçmek bilmiyorrrrAyyii vallahami keske foto atsan daha net yorumlardik ama inşallah hamilesin adetime kaç gün kala uaptin ovulasyonu sekerim
canım ya ah keşke olsa ya daha ne isterim gebelik testi yapmaya korkuyorum son yedi ay onlarca kez yaptım hep hüsran bu ay da çok korkuyorum sanırım adet günümü bekleyeceğim ben ovulasyona da pek güvenmek hüsrana uğramak istemıyorum çok korkuyorum çokkkk
birinde olmam lazım[/QUOTE]="Gulsah_b, post: 37080308, member: 608968"]Bencede.. Kacında olman gerekiyo?
Bacim yumurtlama gununden 9 gun sonra idrar testi ile cikiyor hamilelik var ise...birinde olmam lazım