- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
Canimm benimde bugun olmam gerekiyodu ama bise yok umutlanmak istemiyorumçok heyecanlıyımm acaba olacak mıyım ? hiç adet belirtisi yokk.önceden göğüslerim şişerdi bir hfta önceden ve yoğun bir stres başlardı .. ama nedense böle bişi yok bu ay bacak ağrısı yorgunluk ve uyku hali de cabası .. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve çift çizgiyi yakaladım o günleri hep değerlendirdim. acaba tutmuş mudur ? günler geçmek bilmiyor benim gibi olan var mı ?
test yapsana canım ya ben adet olmadan bikaç gün önceden bile yapıyorum dayanamıyorum sen nasıl dayanıyosun yap hemenCanimm benimde bugun olmam gerekiyodu ama bise yok umutlanmak istemiyorum
Canim sürekli hüsrana ugrayinca yapmiyorum gecikmistir nasilsa olck diyorum artiktest yapsana canım ya ben adet olmadan bikaç gün önceden bile yapıyorum dayanamıyorum sen nasıl dayanıyosun yap hemen
adet belirtisi yok mu hiç benim daha beş günüm var ama adet belirtisi falan hiç yok bendeCanim sürekli hüsrana ugrayinca yapmiyorum gecikmistir nasilsa olck diyorum artik
Canim göguslerim faln cok hassaslasti ayaklarim da cok üsüyo karnimda hafif bi agri var o kadar bilmiyorum bakalim hayirlisiadet belirtisi yok mu hiç benim daha beş günüm var ama adet belirtisi falan hiç yok bende
evet ayaklarımda üşüme iştahsızlık falan var bişe yemek istemıyo canım ve bacak ağrısı vardı ama geçti şu an şu beş gün bi an önce geçsin artık dayanamıyorum vakit geçmek bilmiyor bayrama çifte bayram yapmak isterim inşallah öle olurCanim göguslerim faln cok hassaslasti ayaklarim da cok üsüyo karnimda hafif bi agri var o kadar bilmiyorum bakalim hayirlisi
Insallah canim insallaah rabbim gönlune gore versinevet ayaklarımda üşüme iştahsızlık falan var bişe yemek istemıyo canım ve bacak ağrısı vardı ama geçti şu an şu beş gün bi an önce geçsin artık dayanamıyorum vakit geçmek bilmiyor bayrama çifte bayram yapmak isterim inşallah öle olur
Kizlar bu ovulasyon testiyle gebelik testi ayrimi oluyo cahilligime verin:) yani gebelik testide yumurtlama gununu gosterir mi ki:)
Aynı durumdayım henüz 4-5 gün falan var ve ben cıldırmak üzereyimm su gibi akan zaman durdu da durdu simdilerde. Artık dayanamıyorum ama yarın sabah ilk isim erken gebelik testi yapmak olacak, yani negatifsede bu belirsizlikten kurtulayım artıkçok heyecanlıyımm acaba olacak mıyım ? hiç adet belirtisi yokk.önceden göğüslerim şişerdi bir hfta önceden ve yoğun bir stres başlardı .. ama nedense böle bişi yok bu ay bacak ağrısı yorgunluk ve uyku hali de cabası .. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve çift çizgiyi yakaladım o günleri hep değerlendirdim. acaba tutmuş mudur ? günler geçmek bilmiyor benim gibi olan var mı ?
ben de yapsam mı acaba yaAynı durumdayım henüz 4-5 gün falan var ve ben cıldırmak üzereyimm su gibi akan zaman durdu da durdu simdilerde. Artık dayanamıyorum ama yarın sabah ilk isim erken gebelik testi yapmak olacak, yani negatifsede bu belirsizlikten kurtulayım artık
yarın ovulasyon testini uygulayacağım ben de merak etim şimdiKizlaaaar ovulasyon testi adet dönemine yakın yapılınca gebeligin olup olmadığıni gösteriyormus :) yapin nolurdeneyin lütfen bide arastirabilirsiniz. Bayan adetine kadar hergün yapmis ve adeti yaklastigi günler cift cizgi cikiyormus :) demis ki adet olcam bu unlerdedemi yumurtluyorum ama adet olmayınca hamile olunca anlamis neden cift cizgi ciktigini bu arada gebelil testleri negatif cikiyormustu ayni gunlerde
yarın ovulasyon testini uygulayacağım ben de merak etim şimdi
adetime şu an itibari ile dört gün var ay inşş ya ümitlenmicem diyorum her ay kendimi hamile sanıyorum şu an kasıklarda batma var bende ve sık idrar artı gaz var ama göğüslerde bişi yok belki de psikolojiktrAdetinize kac gun var :) eger 3,4 gün ise ise yariyor inanin :) inşallah mujdelersiniz bizi
adetime şu an itibari ile dört gün var ay inşş ya ümitlenmicem diyorum her ay kendimi hamile sanıyorum şu an kasıklarda batma var bende ve sık idrar artı gaz var ama göğüslerde bişi yok belki de psikolojiktr
ben de yapsam mı acaba ya
Ne deneyecegimizi sasırdık yaaaa, bende 1 saat önce erkenn gebelik testi denedim sonuc koca bi sıfırr, ki cok degil 5-6 gün falan kaldı hastalanmama... Sabah sabah moral bozuklugu yasadım...yarın ovulasyon testini uygulayacağım ben de merak etim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?