Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı dakikada cektin resimi bide hangi markaAdetime 6 gün var kaşık ağrım var bugün test yaptım böyle çıktı hamilelik var mı sizce pcos var Bnde 5 yıldır çocuğum olmuyor
Artı med 15 dk sonra çıktıKaçıncı dakikada cektin resimi bide hangi marka
İlk 10 dakikayı dikkate al İlk idrarla dene bide çizgi var ama kurumada olabilrArtı med 15 dk sonra çıktı
Yarın tekrar yaparım o zamanİlk 10 dakikayı dikkate al İlk idrarla dene bide çizgi var ama kurumada olabilr
Aynen ilk idrarla dene herşey gönlünce olsun inşallah güzel haberler alırısnYarın tekrar yaparım o zaman
Teşekkür ediyorum inşallahAynen ilk idrarla dene herşey gönlünce olsun inşallah güzel haberler alırısn
Çizgi görünüyor yumurtlama talimi yapmışmıydınız kaç gün geçti?Adetime 6 gün var kaşık ağrım var bugün test yaptım böyle çıktı hamilelik var mı sizce pcos var Bnde 5 yıldır çocuğum olmuyor
Tedavi gördüm çatladığı gün ilişki oldu bugün 14. Gün çatladığı gün dahilÇizgi görünüyor yumurtlama talimi yapmışmıydınız kaç gün geçti?
Artımed çok yalancı pozitif çıkarıyor güvenmeyin.. Yumurtlamadan kaç gün geçtiArtı med 15 dk sonra çıktı
Çatlatma iğnesi kullandım ben çatladığı gün dahil 14 gün bugünArtımed çok yalancı pozitif çıkarıyor güvenmeyin.. Yumurtlamadan kaç gün geçti
Hm awox predictor bulabilirseniz onlarla yapın benceÇatlatma iğnesi kullandım ben çatladığı gün dahil 14 gün bugün
Ozaman pozitif gibi canım farklı bir markayla da tekrarla testiTedavi gördüm çatladığı gün ilişki oldu bugün 14. Gün çatladığı gün dahil
Yarın onu alıp yaparım o zaman teşekkür ediyorumHm awox predictor bulabilirseniz onlarla yapın bence
İnşallah ya 5 yıldır her ay test yapmaktan psikolojim bozulduOzaman pozitif gibi canım farklı bir markayla da tekrarla testi
Çatlatma iğnesi kullandım ben çatladığı gün dahil 14 gün bugün
Ben 4 gün önce aynı markanın yine yaptım ama bişey çıkmamıştıHm awox predictor bulabilirseniz onlarla yapın bence
Benimde 6 sene olduİnşallah ya 5 yıldır her ay test yapmaktan psikolojim bozuldu
Bir sorununuz yoktur inaşşalah en kısa zamanda olur inşallahBenimde 6 sene olduanlıyorum seni