E Enka Enni Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 6 2 31 26 Mayıs 2022 Konu Sahibi Zeyneptc #21 Zeyneptc .!.: Hamile değilim zaten tset yaptım şimdi Genişletmek için tıkla... Ben üzülürüm diye test yapmadım. Yumurtlama dönemi kaçırmış olabilirim. Sizde üzülmeyin bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi görebilelim
Zeyneptc .!.: Hamile değilim zaten tset yaptım şimdi Genişletmek için tıkla... Ben üzülürüm diye test yapmadım. Yumurtlama dönemi kaçırmış olabilirim. Sizde üzülmeyin bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi görebilelim
Z Zeyneptc Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2022 443 106 23 26 Mayıs 2022 Konu Sahibi Zeyneptc #22 Enka Enni .!.: Ben üzülürüm diye test yapmadım. Yumurtlama dönemi kaçırmış olabilirim. Sizde üzülmeyin bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi görebilelim Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah Rabbim herkese nasip etsin
Enka Enni .!.: Ben üzülürüm diye test yapmadım. Yumurtlama dönemi kaçırmış olabilirim. Sizde üzülmeyin bi dahaki ay inşallah hayırlısıyla çift çizgiyi görebilelim Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah Rabbim herkese nasip etsin