- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
acaba diyorum bu çizgi koyulaşırmı? 3 gün önce kanda 0.82 çıkmıştı adetime 5 gün var
Eki Görüntüle 462246
Eki Görüntüle 462246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba diyorum bu çizgi koyulaşırmı? 3 gün önce kanda 0.82 çıkmıştı adetime 5 gün var
Eki Görüntüle 462246
Tatlım bnde sna inşallah diyrm ama ben bu testlerdn çok anlamyrm normal testlerdn denesene bide cuma sabahıı yap derim...cuma günüde müjdeyi patlatrsn topiğikteeeeeeee
dileirm hamişsndrr
moralim bozuldu bu testin böyle çıkması için bhcg nin en az 20 olması gerekiyormuş
testi 2 gün arayla tekrarla bence adet günün gecince daha net belli olur.
inş gebesindir.
tatlım umudunu yitrme kırmızıları görmedikçee bu ay çok erken davrandıın ondn snrm iyice taktın sni çok iyi anlayablyrm..
hakkında hayırlısı olsn cnmm
sen beni dinle cuma sbhı testni norml gebelk testleryle yenilee
dilerim hamşssndr..
cnm herkesde oluyo kndni kötü hsstme bnmde çok taktğm 10 gün kaladan testler yapıp uyumadğm günleri gördm ha şu var yumurtlama günlerm geçnce bnde snn gibi olacğm :))bu ay taktım ben neden taktımsa kendimde bilmiyorum
cnm herkesde oluyo kndni kötü hsstme bnmde çok taktğm 10 gün kaladan testler yapıp uyumadğm günleri gördm ha şu var yumurtlama günlerm geçnce bnde snn gibi olacğm :))
yok canım artık test almıycam zaten bulamadım da internetten sipariş verecektim o da geç geliyormuş bekleyeceğim artıkKiz saskin anneeee
Ya canim buna benzer testlerden bende almistim ama hep ikinci çizgi silik çikiyodu (ovulasyon testleri) oyzden içim rahat etmiyodu.. Su arti eksi displayli olanlardan denesene.. hem 5 gün kalmis birazcik daha sabret canim Ay ins hamilesindirr yaaaaaaaaaaaaaa
biliyorum :))) o zaman da ben konuşacağım hehehehehehe
yok canım artık test almıycam zaten bulamadım da internetten sipariş verecektim o da geç geliyormuş bekleyeceğim artık
çok garip bi heycn vr bnddede ya hayrlısı olsn :)) cuma doktordn sonra belli olck :))
biliyorum :))) o zaman da ben konuşacağım hehehehehehe
yok canım artık test almıycam zaten bulamadım da internetten sipariş verecektim o da geç geliyormuş bekleyeceğim artık
hayde bakalım bu ay ikizleri yoluna koyarsın inş.
canım ne yapıyorsun unuttun bizi yaptınmı tekrar test ?
adetime 4 gün kala 0.2 çıktı
neyse canım hayırlısı olsun olur inşallah tekrar belkide var geç döllenmedir
yok canım adet ağrılarım var