- Konu Sahibi gebebebe12
TamamdırAa öylemi yine erken öğrenirseniz haber verinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamdırAa öylemi yine erken öğrenirseniz haber verinn
Bende verdim sabah bekliyorum sonucuuu
Ben gördüm inşallah vardır şu an 3ümüzün çizgiler de aynı gibi sizin regl ne zamanSiliktende silik bugün çatlatma iğnemin 14.günü.
6 ekim amin inşallahBen gördüm inşallah vardır şu an 3ümüzün çizgiler de aynı gibi sizin regl ne zaman
Yaaaa teşekkür ederim inşallah kanda da pozitif çıkar. Bugün eve geçince yine bi idrar testi yapayım diyorum oda çıkarsa öyle kan vereyim diyorumEvet çizgi var Ben bu markanın kaset testini kullanmıştım hiç yanıltmadı beni. Kan verecek misiniz?
Benim ki de 4 ekim6 ekim amin inşallah
Hadi inşallahhh bize de haber verinYaaaa teşekkür ederim inşallah kanda da pozitif çıkar. Bugün eve geçince yine bi idrar testi yapayım diyorum oda çıkarsa öyle kan vereyim diyorum
Mutlaka veririm sizde mi freely kullandınızHadi inşallahhh bize de haber verin
Evet ama ben kaset test kullanmıştım. Her seferinde de bembeyazdı. Burda da hiç görmedim yalancı pozitif çıkardığını güvenilir bir test benceMutlaka veririm sizde mi freely kullandınız
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimEvet ama ben kaset test kullanmıştım. Her seferinde de bembeyazdı. Burda da hiç görmedim yalancı pozitif çıkardığını güvenilir bir test bence
Evet onu bende olumsuz yönde okumuştum burda. Hayırlısı olsun canımBenim sonucum negatif kızlar bende düşük bir ihtimal vardı o da nasip olmadı artimed sağolsun beni umutlandırdı bir daha asla almayacağım marka
Benm erken gebelik testimde beyaz çizgi iyimi yani olumlu mu beyaz çizgi sizce.Evet ama ben kaset test kullanmıştım. Her seferinde de bembeyazdı. Burda da hiç görmedim yalancı pozitif çıkardığını güvenilir bir test bence
teşekkür ederim canım nasip doğru zamanda gelecektir inşallah Sizler güzel sonuçlar alırsınız inşallahEvet onu bende olumsuz yönde okumuştum burda. Hayırlısı olsun canım
Amin inşallah canımteşekkür ederim canım nasip doğru zamanda gelecektir inşallah Sizler güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Ben sizin fotoğrafınızda pembemsi gördüm çizgiyi fotoğrafta mı öyle çıkmış acaba? Beyaz çizgi çok belirsiz bir şey ya benim de testimde renksiz gölge çıktı 6 gün kala. Bekliyorum birkaç gün geçmesini ne olacak bakalımm. Sizin kan testiniz ne zaman sonuçlanacak?Benm erken gebelik testimde beyaz çizgi iyimi yani olumlu mu beyaz çizgi sizce.
Kanda negatif çıktıBen sizin fotoğrafınızda pembemsi gördüm çizgiyi fotoğrafta mı öyle çıkmış acaba? Beyaz çizgi çok belirsiz bir şey ya benim de testimde renksiz gölge çıktı 6 gün kala. Bekliyorum birkaç gün geçmesini ne olacak bakalımm. Sizin kan testiniz ne zaman sonuçlanacak?
Canım çok üzüldüm. Bir şey görmesek bu ay da olmadı der geçeriz ama çizgi görünce insan çok üzülüyor. Gerçekten bu hatalı testlerden gına geldi. Çok mu düşük değer çıktı? Sınırda falansa yükselir belkiKanda negatif çıktı
Canım gönlünü ferah tut Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah.Ben artık testlere güvenmiyorum ya yapmıcam ilerleyen süreçlerimde en az 1 hafta adet gecikmesi yaşayana kadar beklicemKanda negatif çıktı