Sizi kaç gün önce öğrenmişti iz ben beş gün önce baktım negatifte miratech bu nedenle sordumEvet var gibi duruyor, miratech erken testlerinden mi bu? Ben de ilk bununla öğrenmiştim
3 gün önce silik çizgiyle öğrendim, 1-2 gün önce belki de negatif çıkardı, şüpheniz varsa tekrar edin bence, inşallah vardırSizi kaç gün önce öğrenmişti iz ben beş gün önce baktım negatifte miratech bu nedenle sordum
3 günde bile baya silikmis bende adet günün geçerse yapayım bir tane daha3 gün önce silik çizgiyle öğrendim, 1-2 gün önce belki de negatif çıkardı, şüpheniz varsa tekrar edin bence, inşallah vardır
böyleydi testim
Eki Görüntüle 2893172
selam hamile misin ?3 günde bile baya silikmis bende adet günün geçerse yapayım bir tane daha
Ne yazık ki adet oldum değilimselam hamile misin ?
hakkınızda hayırlısı benımde 5 gun var ve ben normal gebelik yaptım negatif . bekliyorum bende . Rabbim her isteyene versinNe yazık ki adet oldum değilim
Amin hepimize sağlıkla versin inşallahhakkınızda hayırlısı benımde 5 gun var ve ben normal gebelik yaptım negatif . bekliyorum bende . Rabbim her isteyene versin
Hayırlı olsun var. Ben de tam 5 gün öncesi bu şekilde öğrenmiştimArkadaşlar adetime 5 gün var 15 gün önce birliktelik yaşadık suan da bas dönmesi, mide bulantısı ve kasık batması var sizce hamilelik var mı arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz???Eki Görüntüle 2886244
merhaba nırmal test mı yaptınız erken gebelik testi mşiHayırlı olsun var. Ben de tam 5 gün öncesi bu şekilde öğrenmiştim5 gün sonra evlilik yıldönümümzdu. Eşim hala 5 gün nasıl içinde tuttun da bana söylemedin diye şaşırır hala
Bende de aynen boyle cikmisti ama gunumde regl oldum maalesef her teste guven olmuyo bunla ayniydi bi de3 gün önce silik çizgiyle öğrendim, 1-2 gün önce belki de negatif çıkardı, şüpheniz varsa tekrar edin bence, inşallah vardır
böyleydi testim
Eki Görüntüle 2893172
Ben bunu yaptıktan sonra böyle çıkınca predictor early ile de yaptım onda da benzer silik çizgi çıkınca sabah kan vermiştim, bence çok erken yakalıyorlar, belki de kimyasal gebelik geçirdinizBende de aynen boyle cikmisti ama gunumde regl oldum maalesef her teste guven olmuyo bunla ayniydi bi de
Normal testti eczaneden. Hatta o akşam ablamı hamile görmüştüm rüyamda bir bakayım dedimmerhaba nırmal test mı yaptınız erken gebelik testi mşi
Belki de olabilir canimBen bunu yaptıktan sonra böyle çıkınca predictor early ile de yaptım onda da benzer silik çizgi çıkınca sabah kan vermiştim, bence çok erken yakalıyorlar, belki de kimyasal gebelik geçirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?