• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 4gün kala kahverengi akıntı

AliAgah47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
219
186
33
31
Merhaba arkadaşlar öncelikle burada yeniyim konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın. 6 aylık evliyim ve bebek istiyoruz. Bu ay ilk denememizi yaptık 1 haziranda. Daha sonra nette araştırdığım belirtilere göre 4haziranda yumurtlamam oldu. Buna göre 18haziranda adet olmam gerekiyor şuanda adetime 4gün var. 9ve 10 haziranda da birlikteliğimiz oldu ve bu iki günde aynı şekilde yumurtlama belirtilerim oldu afedersiniz yumurta akı gibi akıntı geldi. Sonrasında ise mide bulantısı yaşadım çok erken olmasına rağmen merakıma yenilip 11haziranda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Tamam artık hamile değilim dedim fakat mide bulantısı ve göğüslerimde aşırı hassasiyet var yoğun bir adet belirtileri yaşıyor gibi. Bugün de çok az kahverengi bir akıntı gördüm çamaşırımda. Bugün veya yarın erken gebelik testi ya da kah testi yaptırsam doğru bir sonuç alabilir miyim acaba? Adetime 4 gün var.

10 hazıran da birlikte olmuşsun 11 Haziran da testte çıkmaz ki adet günün bekleyin gelmezse test yapın derim

1haziranda olan birliktelikten belki hamile kalmış olabilirim düşüncesi ile test yaptırmıştım. Eğer o zaman olsaydı çıkardı değil mi?

Ortalama 35 günlük bir dönüm var. 4gün önceki birliktelikten de bugün yerleşme kanaması görebilir miyim acaba :/ kafam çok karıştı

Back