• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 4 gün var

nerayy01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
25
9
1
26
Yumurtlamamdan 13 gün geçmiş bir kaç gündür kasık ağrılarım var dinlenince geçiyor. Ve bir kaç gün önce daha sık sık ağrıyordu. Şimdi daha iyiyim ağrımın sıklığı azaldı. Adetime 4 gün kaldı belirtilerim kasık ağrılarım ve göğsüm dolgunlaştı ve ağrıyor gögüs damarlarım belirginleşmiş. Çok az da sarı akıntı var Dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatif. Erkenmi yaptım adetime 4 gün var yarın gidip kan testi yaptırsam mı. UYKU HALİ VE YORGUNLUK ÇOK FAZLA

Son düzenleme:
Yumurtlamamdan 13 gün geçmiş bir kaç gündür kasık ağrılarım var dinlenince geçiyor. Ve bir kaç gün önce daha sık sık ağrıyordu. Şimdi daha iyiyim ağrımın sıklığı azaldı. Adetime 4 gün kaldı belirtilerim kasık ağrılarım ve göğsüm dolgunlaştı ve ağrıyor gögüs damarlarım belirginleşmiş. Çok az da sarı akıntı var Dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatif. Erkenmi yaptım adetime 4 gün var yarın gidip kan testi yaptırsam mı.
Yaptirabilirsiniz. Ama buyuk ihtimal hamile degilsiniz. Cunku yumurtlamadan 13 gun gecmis zaten olsaydi cikardi

Normal idrar testi bu günlerde gebeliği göstermez. Ya erken gebelik testi alıp evde yapın ya da Kan verin. Anlattığınız belirtiler adet öncesi de olabiliyor gebelikte de

Bence birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapsanız daha iyi olur size tavsiyem adet öncesi hiç test yapmamak çünkü o teste bir başlayınca duramıyorsunuz bugün negatif çıktı ama daha erkendi ondan negatif çıktı yarın pozitif çıkar mı ki diye diye regl olana kadar yapıyosunuz

Bence birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapsanız daha iyi olur size tavsiyem adet öncesi hiç test yapmamak çünkü o teste bir başlayınca duramıyorsunuz bugün negatif çıktı ama daha erkendi ondan negatif çıktı yarın pozitif çıkar mı ki diye diye regl olana kadar yapıyosunuz
Malesef sabah kanama oldu kan testi verdim acilde sonuç negatif geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korktum aynısı olur diye kan verdim. Belirtilerim çok yüksekti bu ay. ☹️☹️☹️☹️ Çok kötüyüm

Back