Çizgi 1 dk içinde çıktı bi sonraki testimde de daha koyu çıktıÇizgi kaç dakika içinde çıktı? Lekelenme devam etmediyse yerleşme kanaması olabilir. Regl gününü bekleyip kan verebilirsiniz
adetime 4 gün kl testim bu şekilde silik çizgi çıktı ama eczaneye sorduğumda dedi bu erken sonuç testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkar hamilelik olursa. Bir de 2 gün önce kahverengi leke gördüm. Sizce hamilelik var mı?eğer varsa hangi aşamasında ?yani doktora gitmeme gerek var mı
bende gebeliğimde bu testen adetten 6 gün önce yapmıştım çıkmıştı direk hatta ilk idrarlarda değil akşama doğru yapmıştım yani belki sizin geç döllenme olduysa ondan kaynaklıda çok açık renk çıkmış olabiliradetime 4 gün kl testim bu şekilde silik çizgi çıktı ama eczaneye sorduğumda dedi bu erken sonuç testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkar hamilelik olursa. Bir de 2 gün önce kahverengi leke gördüm. Sizce hamilelik var mı?eğer varsa hangi aşamasında ?yani doktora gitmeme gerek var mı?Eki Görüntüle 3211622
Sağlıcakla gelsin insAllahEki Görüntüle 3214687
Doktora gittim hamileymişimkese çok küçük te olsa görünüyordu 4+2 görüntüsü bu
Ne durumdasınız bende aynıyımadetime 4 gün kl testim bu şekilde silik çizgi çıktı ama eczaneye sorduğumda dedi bu erken sonuç testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkar hamilelik olursa. Bir de 2 gün önce kahverengi leke gördüm. Sizce hamilelik var mı?eğer varsa hangi aşamasında ?yani doktora gitmeme gerek var mı?Eki Görüntüle 3211622
Hamileyim canım ultrasonda kese göründüNe durumdasınız bende aynıyım
Merhaba , regl tarihi gecmeden öncesi belirtileriniz var mıydı, nelerdi anlatabilir mısınızHamileyim canım ultrasonda kese göründü
Yaa sağlıkla gelsin insAllah bende hamile.oldugumu öğrendim ama henüz kese gözükmedi sizin kan değeriniz kaçtı acabaEki Görüntüle 3214687
Doktora gittim hamileymişimkese çok küçük te olsa görünüyordu 4+2 görüntüsü bu
Merhaba, evet 5-6 gün öncesinden bel ağırısı başladı sonra 4 gün öncesi çok ağır bir uyku bastı nerdeyse sokakta uykudan bayılacak gibiydim sonra o gün test yaptığımda iki çizgiyi gördümMerhaba , regl tarihi gecmeden öncesi belirtileriniz var mıydı, nelerdi anlatabilir mısınız
Teşekkür ederimYaa sağlıkla gelsin insAllah bende hamile.oldugumu öğrendim ama henüz kese gözükmedi sizin kan değeriniz kaçtı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?