• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 4 gün var ve test bu şekilde. Hamile miyim?🥹

sabana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
39
13
3
adetime 4 gün kl testim bu şekilde silik çizgi çıktı ama eczaneye sorduğumda dedi bu erken sonuç testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkar hamilelik olursa. Bir de 2 gün önce kahverengi leke gördüm. Sizce hamilelik var mı?eğer varsa hangi aşamasında ?yani doktora gitmeme gerek var mı?
4AA4B799-6C5F-426A-8553-1FBA0B9C14AC.jpeg

Eklentiler

• C902FD74-0AA2-410F-815F-35BE52AD1ECA.jpeg
    C902FD74-0AA2-410F-815F-35BE52AD1ECA.jpeg
    31,8 KB · Görüntüleme: 223
Çizgi kaç dakika içinde çıktı? Lekelenme devam etmediyse yerleşme kanaması olabilir. Regl gününü bekleyip kan verebilirsiniz

ben de böyle silik erken gebelik testiyle öğrenmiştim ilk başta gebe olduğumu. kahverengi, pembemsi hafif lekelenmeler de oluyordu. 6. haftaya kadar devam etti. siliklik koyulaşmadı ve 6. haftada kimyasal gebelik yani düşükle sonuçlandı. o yüzden çizgi koyulaşıyor mu takip etmek gerekli. kanama başlayana kadar umut var.

bence var gibi duruyor. bir tane de kaset test yapın. onda da çıkarsa kan verin. en garantisi bu seşilse oluyor. erken gebelik testleri yanıltabiliyormuş çünkü, bende hiç yanıltmamıştı ama buraya yanlış çıktığını yazan çok gördüm.

Ay vallahi var görünüyor hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah amin ❤️
bize de dua edin hamislerin duası olur derler bizde bekliyoruz böyle testler kendimiz için 🥲

adetime 4 gün kl testim bu şekilde silik çizgi çıktı ama eczaneye sorduğumda dedi bu erken sonuç testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkar hamilelik olursa. Bir de 2 gün önce kahverengi leke gördüm. Sizce hamilelik var mı?eğer varsa hangi aşamasında ?yani doktora gitmeme gerek var mı
adetime 4 gün kl testim bu şekilde silik çizgi çıktı ama eczaneye sorduğumda dedi bu erken sonuç testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkar hamilelik olursa. Bir de 2 gün önce kahverengi leke gördüm. Sizce hamilelik var mı?eğer varsa hangi aşamasında ?yani doktora gitmeme gerek var mı?Eki Görüntüle 3211622
bende gebeliğimde bu testen adetten 6 gün önce yapmıştım çıkmıştı direk hatta ilk idrarlarda değil akşama doğru yapmıştım yani belki sizin geç döllenme olduysa ondan kaynaklıda çok açık renk çıkmış olabilir

adetime 4 gün kl testim bu şekilde silik çizgi çıktı ama eczaneye sorduğumda dedi bu erken sonuç testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkar hamilelik olursa. Bir de 2 gün önce kahverengi leke gördüm. Sizce hamilelik var mı?eğer varsa hangi aşamasında ?yani doktora gitmeme gerek var mı?Eki Görüntüle 3211622
Ne durumdasınız bende aynıyım

Merhaba , regl tarihi gecmeden öncesi belirtileriniz var mıydı, nelerdi anlatabilir mısınız
Merhaba, evet 5-6 gün öncesinden bel ağırısı başladı sonra 4 gün öncesi çok ağır bir uyku bastı nerdeyse sokakta uykudan bayılacak gibiydim sonra o gün test yaptığımda iki çizgiyi gördüm☺️

Yaa sağlıkla gelsin insAllah bende hamile.oldugumu öğrendim ama henüz kese gözükmedi sizin kan değeriniz kaçtı acaba 🙏🌸
Teşekkür ederim 🥰doktor kan değeri istemedi bir sonraki ultrasonda zaten kese baya büyümüştü o yüzden gerek kalmadı

Back