Bahareda Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 1 0 40 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Bahareda #1 acaba hamilemiyim cunku 3 aydir ovulasyon gunlerine gore hesap yaparak iliskiye giriyoruz ve gecen aylarda boyle akintim hic olmamisti
acaba hamilemiyim cunku 3 aydir ovulasyon gunlerine gore hesap yaparak iliskiye giriyoruz ve gecen aylarda boyle akintim hic olmamisti
arMinN_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 322 232 33 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Bahareda #2 Kan testi..
Sycorox Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 1.631 768 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Bahareda #3 Bahareda .!.: acaba hamilemiyim cunku 3 aydir ovulasyon gunlerine gore hesap yaparak iliskiye giriyoruz ve gecen aylarda boyle akintim hic olmamisti Genişletmek için tıkla... Ayni seyi bende yasiyorum benimde 4 gunum var gogsum sis akintim fazla kremsi sik idrara cikiyorum kasik agrim var erken gebelik testi yaptim negatif
Bahareda .!.: acaba hamilemiyim cunku 3 aydir ovulasyon gunlerine gore hesap yaparak iliskiye giriyoruz ve gecen aylarda boyle akintim hic olmamisti Genişletmek için tıkla... Ayni seyi bende yasiyorum benimde 4 gunum var gogsum sis akintim fazla kremsi sik idrara cikiyorum kasik agrim var erken gebelik testi yaptim negatif