Gebeliğe Hazırlık Adetime 4 gün var sabırsızlanıyorum!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla 5 ay oluyr evleneli hoc kornmadk cok istyrz ama daha bsey yok bakalm dile kolay 5 ay olacak yani
Bizde 1 senedir evliyiz 7 aydır korunmuyoruz herşeyime baktırdım hiç bişey çıkmıyor herşey normal nasip işte rabbim zamanını bekliyor demekki

Esinizs bakildi mi?
Hsg cekildiniz mi?
Yok o şekilde detaylı bir kontrol yapılmadı sadece hormonlarıma rahmime ve yumurtalıklarıma ultrasonla bakıldı henüz eşim gitmedi bakalım şuan yaşa güvenrrekten aslında 1 sene daha beklemeyi düşünüyoruz belki yanlış bir karar ama o psikolojiye girmekte beni korkutuyor açıkcası

Aynn bizde bi degerlere baktircaz esim spermiogram bende hormon testi yaptrmayi dusunuyrm

Ben her ay doktordayim hormonda baktirdm klomen cat igneside oluyorm. 4. Ayda basladm. 3. Ayda da doktora gittm. Tahlilleri ztn bebek dusunme fikri ile yaptirip folik asite baslamistim. Geriye bi hsg bi sperm testi kaldi napalim kacis yok onuda yaptircam. Tabi umarim regl olmam ve gerek kalmaz

Bende folik asit iciyrm suan

Bende her ay doktora gidiyorum ancak kadinin tuplerine bakilmadan hic bir sorununuz yok demek dogru degil. YAs konusunda bende senin gibi dusunuyordum ama 20 yasinda cocuklarin bile sperminde sorun oldugunu gorunce korkmaya basladm. En azindan ne varsa biliyim yoksa rahatliyim kafasindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…