Adetime 4 gün var negatif

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
410
55
13
25
Adetime dört gün var üç tane test yaptım ve hep negatif silik dahi çıkmadı adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı var sadece ve göğüslerim ağrıyor o kadar

Eklentiler

• IMG_6359.webp
    IMG_6359.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 117
Adetime dört gün var üç tane test yaptım ve hep negatif silik dahi çıkmadı adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı var sadece ve göğüslerim ağrıyor o kadar
Hamilelik ve regl belirtileri zaten benzer. Ama ihtimal hala olabilir regl gecikmesi ile çıkabilir yada geç döllenme olabilir yada direk regl olursunuz hamilelik olmaz

Merhaba bnmde dort gun var bnmde negatif ben bu ay kesin var diyordum goguslerim gergin karnima krap seklinde agri vuruyor baska belirti yok ama malesef negatif cikti awoks marka ile yaptim sabah ta kaset yaptim cikmadi

Merhaba bnmde dort gun var bnmde negatif ben bu ay kesin var diyordum goguslerim gergin karnima krap seklinde agri vuruyor baska belirti yok ama malesef negatif cikti awoks marka ile yaptim sabah ta kaset yaptim cikmadi
Onlar kesin doğru cıksrtıgormus ben maalesef onlardan bulamadım yarın bunu yapcam anlarız artık bunda

Boyle cikti 1 saat once yapmistimvar mi ciGi

Eklentiler

• 1000144326.webp
    1000144326.webp
    7 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000144325.webp
    1000144325.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000144324.webp
    1000144324.webp
    7 KB · Görüntüleme: 50
Onlar kesin doğru cıksrtıgormus ben maalesef onlardan bulamadım yarın bunu yapcam anlarız artık bunda
Ben dün sabah awox ile yaptım silik gördüm kan verdim negatif çıktı. Ama bundan da emin olamıyorum ilk hamileliğimde testte silik görüp yine kanda negatif görmüştüm ama belirtiler gelmeyince bir hafta sonra yeniden kan vermiştim pozitifti o yüzden şu an belli olana kadar awox hakkında kötüleme yapmayacağım

Ya az önce biri yazmış, awox negatif vermiş kanda pozitif, ben de awoxa çok güvenmiştim ama o da patladı sanırım.

bu topigi görünce yazmak istedim kızlar bu yazının sahibiyim Bebetime kaset test 3 defa yaptım pozitif Awox negatif oda şundan kaynaklı sanırım Awox markanın hcg ölçme seviyesi yüksek oyuzden erken gebelik testi diye aldanmayın kaset test ondan daha hassas çıktı

Hadi yarin ne gorecegiz bakalim

bu topigi görünce yazmak istedim kızlar bu yazının sahibiyim Bebetime kaset test 3 defa yaptım pozitif Awox negatif oda şundan kaynaklı sanırım Awox markanın hcg ölçme seviyesi yüksek oyuzden erken gebelik testi diye aldanmayın kaset test ondan daha hassas çıktı
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Zaten awoxun içindeki prospektüste 25 ve üzeri olarak yazıyor

Back
X