- 14 Mart 2025
- 410
- 55
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik ve regl belirtileri zaten benzer. Ama ihtimal hala olabilir regl gecikmesi ile çıkabilir yada geç döllenme olabilir yada direk regl olursunuz hamilelik olmazAdetime dört gün var üç tane test yaptım ve hep negatif silik dahi çıkmadı adet olacakmış gibi kasıklarımda ağrı var sadece ve göğüslerim ağrıyor o kadar
Suan aşırı adet olcam gibi sancı girdiHamilelik ve regl belirtileri zaten benzer. Ama ihtimal hala olabilir regl gecikmesi ile çıkabilir yada geç döllenme olabilir yada direk regl olursunuz hamilelik olmaz
Yani iki seçenek işte inşallah hamileliktendirSuan aşırı adet olcam gibi sancı girdi
ÂminYani iki seçenek işte inşallah hamileliktendir
Test yaptım aşırı silik cıktıYani iki seçenek işte inşallah hamileliktendir
Yani varsa şu an silik çıkması normal ama yaptığınız test markası önemliTest yaptım aşırı silik cıktı
Nimo idi ama yarın bu testi yapcamYani varsa şu an silik çıkması normal ama yaptığınız test markası önemli
Onlar kesin doğru cıksrtıgormus ben maalesef onlardan bulamadım yarın bunu yapcam anlarız artık bundaMerhaba bnmde dort gun var bnmde negatif ben bu ay kesin var diyordum goguslerim gergin karnima krap seklinde agri vuruyor baska belirti yok ama malesef negatif cikti awoks marka ile yaptim sabah ta kaset yaptim cikmadi
Fotoğrafların kalitesi çok düşmüş pek belli olmuyorBoyle cikti 1 saat once yapmistimvar mi ciGi
Ben dün sabah awox ile yaptım silik gördüm kan verdim negatif çıktı. Ama bundan da emin olamıyorum ilk hamileliğimde testte silik görüp yine kanda negatif görmüştüm ama belirtiler gelmeyince bir hafta sonra yeniden kan vermiştim pozitifti o yüzden şu an belli olana kadar awox hakkında kötüleme yapmayacağımOnlar kesin doğru cıksrtıgormus ben maalesef onlardan bulamadım yarın bunu yapcam anlarız artık bunda
Bu arkadaşYa az önce biri yazmış, awox negatif vermiş kanda pozitif, ben de awoxa çok güvenmiştim ama o da patladı sanırım.
Bu arkadaş![]()
Hadi yarin ne gorecegiz bakalim
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahbu topigi görünce yazmak istedim kızlar bu yazının sahibiyim Bebetime kaset test 3 defa yaptım pozitif Awox negatif oda şundan kaynaklı sanırım Awox markanın hcg ölçme seviyesi yüksek oyuzden erken gebelik testi diye aldanmayın kaset test ondan daha hassas çıktı