adetime 4 gün var idrar testi negativ cikti :((cokmu erken yaptim

arzu_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
35
40
33
selam kizlar son adet tarihim 21 mayis 26 günde bir adet oluyorum bir sonraki adet tarihim 16 haziran kafam cok karisik dünden beri özllikle sigara ictikten sonra mide bulantim oluyor belim agriyor birde dünden beri sürekli agzim sulaniyor sürekli yutkunma geregi duyuyorum gögüs agrilarim var ara ara belim agriyor bide iki gün önce birkac saniyelik kasigim sanki cimdikler gibi agridi ondan beri agrim yok sizce teste ragmen hamile olabilirmiyim bu arada erken gebelik testi yapmistim bu sabah tecrübeli anneler yardimm lütfenn

merhaba canim,
bende senin gibi yaptim , hatta 3gun vardi negatif.. bata 1 kala yaptim silik cikti. hatta 6gun kala kan testim 0,1di..
insallah vardir erkenden yapip strese giriyoruz
bat gunun tekrarla testini bence

cevabin icin tesekkür ederim canim bu sabah yine yaptim yine negativ adetime 2 gün kaldi artik gecene kadar yapmiyacagim

yarin adet olmam lazim ama bugün sarimsi akinti geliyor ve dünden beri kasik batmalari siklasti ve hani sezeryan yeri varya iste tas gibi sert alt karnim bilmiyorummmm offffff

bugün kirmizi kart yedim
Mesajını okuyunca sarimsi akıntı demişsin ya . Adetin geleceğini tahmin ettim ki gelmisssss. .. üzülme. Benim de 21 ya da 22 si .akıntım geldi.. Gene tirt çıktım anlayacagin

adetime bir hafta kala o kadar test yaptim ki ama artik kendime söz verdim her ay ayni hüsran birdaha kendimi dinlemeyecegim ay suram agriyor yok hamilelik belirtisi aslaadetimi bile takip etmeyecegim nasil olsa gününü sasirmadi simdiye kadar cok düzenlidir artik herseyi akisina birakacagim hic orali olmayacagim

Benimde adetimi 8 gun gecti biri 3.gun biri 6.gun iki defa idrar testi yaptim ama negatif cikti... ve hicbir adet belirtim yok cok kafaya takiyorum artik... bu ay hamile kalmayi cok istiyordum acaba psikolojik olabilirmi diye sorup duruyorum kendime... bugun doktorumda randevum vardi ne guzel ona sorardim diyordum ama o da bugun doguma gitmis randevuyu iptal ettiler. Sizce kan testi yaptirsam mi... birde kan testi icin ac karnina mi gidiliyor. Hic bir bilgim yokta o konuda...

en iyi sonuc kan testinde cikar canim bide gec döllenme de olabilir stresstende gecikmis olabilir yinede fazla ümütlenme derim kendimden biliyorum cok üzücü oluyor sonu

canim sen mesaji yazali bir hafta olmus yeni farkettim ne oldu merak ettim hadi insallah hayirli haberini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…