• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 4 gün var evde test yapsam çıkar mı

bebisim21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
33
0
36
35
Bursa
slm kızlar ben yeni üye oldum sizlere bi sorum olcak adetime 4 gün var ve burda okuduğum gebelik belirtilerinin çoğunu yaşıyorum ve çok merak ediyorum evde test yapsam çıkar mıbilmiyorumkismile

aramıza hoş geldin canım
bi deneye bilirsin istersen ama fazla ümitlenme bence benimde adet günüm 22.haziran içimde hamileymişim gibi bir his var arkadaşlar ısrar etti daynamadım bugün test yapım tabiki sonuç negatif çünkü çok erken ama merakımı gidermek için yaptım
ama galiba kan testine çıka bilir fırsatın varsa kan testi yaptır derim bende pazartesi yapmayı düşünüyorum
hayırlısı olsun inşallah vardır sende bebiş ben pek ümitli değilim daha ilk korunmasız ayım ama yumurtlama zamanı hesapladım ve o günlerden birinde azcık kan geldi çatlama kanamasıdır diye düşündüm geçen pazar yine katı kahve bi lekelenme oldu inşallah yerleşme kanamasıdır diye ümit ediyorum
bu arada sende ne belirtiler var canım

bende yumutrlama dönemimi hesaplayıp ona göre binlinçli davrandık bu ay belirti olarak gögüslerim geriliyo rahim bölgemde ağrıyo bide sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum belki hamile kalmayı çok istediğimden dolayı piskolojik mi acaba diye düşünüyorum :bbo: ama yarın sabah test yapmayı düşünüyorum

hadi inşallah hamilesindir ama bak olurda negatif çıkarsan hemen üzülme yinede regl günün gelmediği için hiç bişe belli olmaz ay biran önce yapta haber ver kız heycanladım vallaha

kızlar idrarda sonuç hemen çıkmaz
adetin geçmesini bekleyin
ama eğer yinede yapmak isterseniz çok silikte çıksa sonuç pozitif demek bunu unutmayın

evet ben bu sabah denedim ama hiç bişe yok gerçe bile bile yaptım bu kadar erken çıkmaz hcg hormonu önce kana dağılacakta oradan idrara geçecekte ooooo bir sürü yol ne zormuş bi bebeğin yolculuğu yazık ya minicik :)))

evet ben bu sabah denedim ama hiç bişe yok gerçe bile bile yaptım bu kadar erken çıkmaz hcg hormonu önce kana dağılacakta oradan idrara geçecekte ooooo bir sürü yol ne zormuş bi bebeğin yolculuğu yazık ya minicik :)))

canım az önce netten araştırdım tam olarak idrarda çıkması için yumurtlamadan 15 gün geçmesi gerekiyomuş buda demek oluyomuşki adet geciktikten sonra

ama kan testinde ise yumurtlamadan1 hafta 10 gün sonra belli oluyomuş buda yaklaşık olarak adetten 1 hafta önce veya adet gününde

tabii bu dediklerim yumutlama gününde hamile kalabildiysen bunun dışında geç döllenme diye bişide var onu unutmamak lazım

evet birsürü değişik şeyler var ben hiç bilmiyordum yumurta çatlayacak döllenecek yerleşecek tutunacak vs vs bi bebeğin yolculuğu ne zormuş vallaha
doğru önce kana karışıyor sonra idrara karışıyor ben çok erken olduğunu bile bile yaptım o yüzden sonuca şaşırmadım

evet birsürü değişik şeyler var ben hiç bilmiyordum yumurta çatlayacak döllenecek yerleşecek tutunacak vs vs bi bebeğin yolculuğu ne zormuş vallaha
doğru önce kana karışıyor sonra idrara karışıyor ben çok erken olduğunu bile bile yaptım o yüzden sonuca şaşırmadım

belirtilerin ne canım???? ve adetine kaç gün var ??

nezamandır korunmuyosunuz??? kısaca kendinden bahset yanii yoksa sorularım bayaaa fazla

cnm bi kaç gün daha sabret..ben adete 5 gün kala yapmıştım negatifti..adet günümde pozitifi gördüm..acele etme boş yere üzülme..inşallah hamilesindir

:)) henüz 27 yaşındayım ama pazar günü 28. doğumgünüm (yani bebiş varsa çok güzel hediye olur) 3,5 yıldır evliyim almanyada doğdum büyüdüm eşim almanyayı istemeyince bende türkiyeye yerleştim burada 3 yıldır bir çağrı merkezinde çalışıyorum (almanca dilde) yaklaşık 9 yıldır d. k. hapı kullanıyorum çünkü genç kızken hormon bozukluğu vardı bende
korunmasız ilk ayım :)) o yüzden pek ihtimal vermiyorum hemen hamile kalmaya ama tabiki takdir ilahi belli olmaz canım beni tek ümitlendiren çatlama kanamam oldu ve geçen pazar yine katı kahve leke gelince ha işte dedim yerleşme kanaması ola bilir (inşallah öyledir)
bende pek belirti yok kasıklarımda batışmalar hafif sancılar ama bunlar hapı bıraktığımdan beri var zaten bide son günlerde sanki rahimimde gaz varmış gibi midem hafif bulanıyor akşamları ve sabahları ve halsizlik var (acaba havaların ısınmasındanmı diyorum) ama göğüslerimde falan hiç bişe yok zaten ben adet gördüğümdede göğüslerimde bişe olmazdı bide odamı sıcaktan bilmem ama iştahım kesildi az az yiyorum ve hemen acıkıyorum tekrar

bende dün test yaptım adetime 2 gün vardı.ikinci çizgi çıktı ama silikti.sabah tekrar yaptım aynı şekilde oldu.bugün kan testi verdim yarın sonuç alacam.7-8 gündür göğüslerim ağrıyordu.arada kasıklarımda ağrı oldu.bide yürüyüş yaparken 1 hafta önce başım döndü o anda su içince midem bulanmıştı.belirtilerim bunlar.bence yapın test merakın gider.herkes için hayırlısı inş.

hamileligin ilk belirtileri adet belirtileri ile ayni. yani adete 4 gun kala nasil bir belirti yasiyorsun anlamadim.. insallah hamilesindir ama cok erken simdi. adet gunun gencmeden yaptirma bence. yaniltici sonuclar cikiyor. benim ilk hamileligimde test yapitigimda 5-6 gun gecmesine ragmen cizgi silik cikmisti..

kızlarr sabah testi yaptım ve sonuç negatif çok erken yaptım diyorum ama adetine 4 5 gün kala hatta 1 hafta kala bile yapıp pozitif sonuç alanlar var o yüzden yaptım bakiim artık adet günümü beklicem başka yolu yok ama görünce üzüldümbuyrunnnnnnnnnÇok üzgünüm çoookmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bende dün test yaptım adetime 2 gün vardı.ikinci çizgi çıktı ama silikti.sabah tekrar yaptım aynı şekilde oldu.bugün kan testi verdim yarın sonuç alacam.7-8 gündür göğüslerim ağrıyordu.arada kasıklarımda ağrı oldu.bide yürüyüş yaparken 1 hafta önce başım döndü o anda su içince midem bulanmıştı.belirtilerim bunlar.bence yapın test merakın gider.herkes için hayırlısı inş.

hayırlı olsun cnm iş hamilesin öle diyolar çünkü silik olsa bile pozitif senin adına sevindim darısı bizlerin başına inş:emir_bebek:vereliniortak:emir_bebek:

kızlarr sabah testi yaptım ve sonuç negatif çok erken yaptım diyorum ama adetine 4 5 gün kala hatta 1 hafta kala bile yapıp pozitif sonuç alanlar var o yüzden yaptım bakiim artık adet günümü beklicem başka yolu yok ama görünce üzüldümbuyrunnnnnnnnnÇok üzgünüm çoookmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnm bende senin gibiydim.adet olmadan 6 gün önce bi yaptım negatif.3 gün önce bi daha yaptım negatif.çok üzüldüm 3 gün etrafıma kan kusturdum hamile kalamadım die.adet günüm geldi adetim gelmedi.o gün idrarda silik çıktı 2.çizgi. ertesi gün kan testiyle kesinleşti.yumurtlaman geç olmuş olabilir.bnm ufaklık 3-4 gün geriden gelio bak:)adet gününü bekle.sıkma canını.Allah hakkında hayırlısını versin

canım üzülme daha çok erken bende meraktan yaptım bişe çıkmadı takma kafana
ben kendimce şöyle düşünüyorum o erkenden positif çıkanlara sormak lazım mideleri aşırı derece bulanıyormuydu sonuçta test hcg hormonuna bağlı mideyi bulandıranda o hormon oluyormuş
yani çabuk yayılıyorsa mide bulantısıda erkenden ortaya çıkar dolayısıyla idrarada erkenden ulaşır ???

Kizlar adetime 4 gun kala kan testi yaptim negatif cikti benim mide bulantim neden ozman yoksa erkenmi yaptirdim

Back