Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben bu sabah denedim ama hiç bişe yok gerçe bile bile yaptım bu kadar erken çıkmaz hcg hormonu önce kana dağılacakta oradan idrara geçecekte ooooo bir sürü yol ne zormuş bi bebeğin yolculuğu yazık ya minicik :)))
evet birsürü değişik şeyler var ben hiç bilmiyordum yumurta çatlayacak döllenecek yerleşecek tutunacak vs vs bi bebeğin yolculuğu ne zormuş vallaha
doğru önce kana karışıyor sonra idrara karışıyor ben çok erken olduğunu bile bile yaptım o yüzden sonuca şaşırmadım
bende dün test yaptım adetime 2 gün vardı.ikinci çizgi çıktı ama silikti.sabah tekrar yaptım aynı şekilde oldu.bugün kan testi verdim yarın sonuç alacam.7-8 gündür göğüslerim ağrıyordu.arada kasıklarımda ağrı oldu.bide yürüyüş yaparken 1 hafta önce başım döndü o anda su içince midem bulanmıştı.belirtilerim bunlar.bence yapın test merakın gider.herkes için hayırlısı inş.
kızlarr sabah testi yaptım ve sonuç negatif çok erken yaptım diyorum ama adetine 4 5 gün kala hatta 1 hafta kala bile yapıp pozitif sonuç alanlar var o yüzden yaptım bakiim artık adet günümü beklicem başka yolu yok ama görünce üzüldümbuyrunnnnnnnnnÇok üzgünüm çoookmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlarr sabah testi yaptım ve sonuç negatif çok erken yaptım diyorum ama adetine 4 5 gün kala hatta 1 hafta kala bile yapıp pozitif sonuç alanlar var o yüzden yaptım bakiim artık adet günümü beklicem başka yolu yok ama görünce üzüldümbuyrunnnnnnnnnÇok üzgünüm çoookmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben