Adetime 4 gün kala sağ kasıkta batma

elifkubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
22
9
30
Herkese merhaba kızlar. Adetime 4 gün var. Sağ kasığımda etrafa yayılan ara ara batma şeklinde ağrılar gidip geliyor. Adetime yakın normalde buna benzer olurdu. Ama bu çok farklı ve biraz daha değişik. Ilk kez bu kadar farklı bir ağrı oluyor. İdrar testi yaptım negatif cıktı. Sizinde kasık ağrıları adetten farklı oldu mu hiç. Gebe kalanlardan cevap bekliyorum

Geç döllenme olabilir bence regl gününe kadar bekleyiniz.
Bende göğüs sızlaması ve iştah artması vardı.

Bende de kasık ağrısı oldu evet ama gerçekten farklıydı normal adet ağrısı gibi değil daha sancılıydı

Bende de kasık ağrısı oldu evet ama gerçekten farklıydı normal adet ağrısı gibi değil daha sancılıydı
Benim adet sancım yok da sadece sağ kasıkta ara ara batma kıpırtı bi aşağı bi yukarı gidip gelen sızlama oluyor ilk kez böyle oldu o yüzden dedim acaba hamilelik olabilir mi diye

Ben 5 ay önce düşük yaşadım hamile olduğumu batmalar sayesinde öğrenmiştim. Kanda da 4 gün kala 33 çıkmıştı(geç döllenme). Şuanda yine batmam var ve geceleri idrar için uyanıyorum, koku hassasiyeti başladı fakat 6 gün var diye test yapmıyorum. Test yapabilirsin bence negatif olsa bile aklında kalmaz.

E elifkubra gbelik varmi

S sedaoz11 gebelik var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…