canım insallah hamile kalırsın sende.ben bes haftalık hamileyim.beni hatırlarsın belki.yazmıstım sana.hic ummadığım anda geldi meleğim.hiç kafaya takmadım.hamile kalmak için bir çaba göstermedim.adetim bes gün gecikince test aldım ama okadar umutsuzdumki.hep tek çizgiye alışmısımya.neyse sonuç pozitif cıktı sonuc.ben soka girdim tabi.allah vereceği zamanı bilir hiç stres yapma canım bana inan.
canım insallah hamile kalırsın sende.ben bes haftalık hamileyim.beni hatırlarsın belki.yazmıstım sana.hic ummadığım anda geldi meleğim.hiç kafaya takmadım.hamile kalmak için bir çaba göstermedim.adetim bes gün gecikince test aldım ama okadar umutsuzdumki.hep tek çizgiye alışmısımya.neyse sonuç pozitif cıktı sonuc.ben soka girdim tabi.allah vereceği zamanı bilir hiç stres yapma canım bana inan.
canım sana bişi sormak istiyorumm hamileyken beyaz akıntı geliyor mu benim bugün bayaa sık geldi de acaba adet olucam ondan mı başka da hiç belirtim yok ki:sm_confused: ama sormak istedim işte
İlk baslarda beyazdı adetim geçince sarıya döndü.su an sarımsı akıntım var.
canım hayırlısı olsun.inşallah bebişin seninledir
Henüz erken adet gününüze kadar sabredin. En sağlıklı sonucu o zaman görürsünüz.Kimse varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?