• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!! adetime 3 gün var herşeyin hayırlısı!!!!!

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
selam kızlar bu ay acaba hamile kaldım mı diye sorular sormadım kendime hiç düşünmedim aklıma bile getirmedim bebek düşüncesinden tamamen uzaklaştım başka şeylerle oyalandımm çünkü geçen aylarda çok kafama takıyordum buda hamile kalmayı bayaa bi engelliyo sonunda bu düşünceden kurtuldum şimdi ise adetime 3 gün var inşallah hamile kalmışımdır çünkü hiç stres yapmadımm bakalımm hayırlısı bugün sağ kasığımda hafif batmalar oluyo ve beyaz akıntım çok geliyo ve sırtım ağrıyo herşeyin hayırlısı bakalım bu ay stres yapmadın bakalım işe yaradı mı görücez gelişme olursa burdan yazarımm kızlar allah olmayan herkese nasip etsinn :Saruboceq:

canım insallah hamile kalırsın sende.ben bes haftalık hamileyim.beni hatırlarsın belki.yazmıstım sana.hic ummadığım anda geldi meleğim.hiç kafaya takmadım.hamile kalmak için bir çaba göstermedim.adetim bes gün gecikince test aldım ama okadar umutsuzdumki.hep tek çizgiye alışmısımya.neyse sonuç pozitif cıktı sonuc.ben soka girdim tabi.allah vereceği zamanı bilir hiç stres yapma canım bana inan.

canım insallah hamile kalırsın sende.ben bes haftalık hamileyim.beni hatırlarsın belki.yazmıstım sana.hic ummadığım anda geldi meleğim.hiç kafaya takmadım.hamile kalmak için bir çaba göstermedim.adetim bes gün gecikince test aldım ama okadar umutsuzdumki.hep tek çizgiye alışmısımya.neyse sonuç pozitif cıktı sonuc.ben soka girdim tabi.allah vereceği zamanı bilir hiç stres yapma canım bana inan.

hatırlıyorumm canımm... zaten senin yazından etkilenip bende aynısı yapmaya kafaya takmamaya çalıştım o düşünceden uzaklaştım ve tam bir ay boyunca bu siteye girmedim eşim yasaklamıştı etkileniyorum ve stres yapıyorum diye sonra adet olunca oturup ağlıyordum. neyseki ilk defa bu düşünceden kurtuldum artık hiç düşünmüyorum senin gibi yapıyorum yani hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrenmek için allah inşallah nasip eder bana da bu ay sonu evlilik yıldönümümüz eşimle tam 1 sene olucak eğer hamileysem bizim için engüzel hediye bebeğimizz olucak:CüvCüv:

canım sana bişi sormak istiyorumm hamileyken beyaz akıntı geliyor mu benim bugün bayaa sık geldi de acaba adet olucam ondan mı başka da hiç belirtim yok ki:sm_confused: ama sormak istedim işte

canım sana bişi sormak istiyorumm hamileyken beyaz akıntı geliyor mu benim bugün bayaa sık geldi de acaba adet olucam ondan mı başka da hiç belirtim yok ki:sm_confused: ama sormak istedim işte

İlk baslarda beyazdı adetim geçince sarıya döndü.su an sarımsı akıntım var.

Kar arınza yeni katıldım 16 gün önce catlatma iğnesi oldum ve adetimede 5 gün var karın ağrım. Var nu aralar sizce gebelik testi ti yapmalimigim

Back