Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama zamanında mı ilişkiye girdin ?
döllenmeden 15 gün sonra test yapabilirsiniz..
yokmuuu derdimee derman olacak bi vatandaş
adet gününden 3 gün önce test yapıpta pozitif cıkan yokmuu kızlar yaa
çıkmaz canım.yani bende yapmıştım cıkmamıştı..adetim geçtiği ilk gün yaptım cok silik çıkmıştı ikinci gün..tabı hormonlara yansıması yerleşme zamanına bağlı. yani döllenmeden sonraki 10 gün içinde yerleşio ve o andan itibaren hormonlara yansıo.yani senın durumun test için çok erken
o akıntı normal canım. üşütmüş olabilirsin. hamile olduğunu sanmıyorum. ancak geç döllenme olduysa belki ama hamileysen bile belirtiler başlamaz daha.
slm ya bişi sormak istiyorum yumurtlama dönemi dışında hamile kalınmıyor mu ?
valla canim belli olmuyor
benim bir dusugum oldu onda cikmamisti adetim gectikten 2 gun sonra cikmisti
bu ay 29 aralikta gelmesi lazim yani 3 gun var.. bu ay cok belirtim oldu hatta 2 gun once uyuduktan sonra birden mide bulantisiyla uyandim, yasadigim belirtilerin psikolojik olmadigindan eminim cunku bu ay olsun diye bir beklentim yoktu. benim yasadigim yerde sabah suan ve test yaptim cok silik cizgi cikti.. beklicem hergun test yapcam bakalim nolcak..
canim ne gibi belirtilerin var??
benimde 2 kala yapmistim ve net bir sekilde cikmisti..
canımm siliksee o zaman sen hamilesiiinnn :))))) cok sevindim darısı bize inşş :)
benimde adetime 1 gün warr sabah ilk idrarımla testi yapıcam 27 sinde bakalım nolucak
cnm bnmde birlesmenin uzerinden 6 gun gecti arastiyordum test yapsam cikarmi diye baktim imkansiz gibi bir sey adeti beiklemek en dogrusu Allah yuzumuzu guldursun cnm insarkadaslarr 27 aralıkta adet olmam gerekiyor. Sarımsı akıntım geliyo az az belirtilerimde war.. 6gün önce ilşki gördüm sizce bu 6 gün içinde döllenme olmuşmudur? bugün gidip test yapsam mı? adet günümü mü beklesem? ne dersiniz...