How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetime 3 gün kaldi

Sizde bu tür belirtiler oldu mu hamileyken

• Evet

OY: 1 100,0%
  • Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Hsynda

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
118
102
18
Kizlar bende 2 yillik evliyim ama bebegim yok cok istiyorum olmasini hastaneye gittim kist ve polip var dendi kisti ilacla gecirdiler polip icinde kurtaj oldum aldilar ordan bu yuzden olmamis cocugun dedi doktor bu ay olur dedi adet gunume 3 gun var sancim oldu ayni adet sancisi gbi goguslerim cok sis 3 gun oncesi olmasina ragmen hafif lekeler geldi 1 hafta once de test yaptim negatif cikti adet mi olacagim yoksa hamilemiyim bi turlu anlayamadim delircem beklemekten

Resmenn şafak sayıyoruz benim de 7 gün var iki haftadır kasıklarım ağrıyor özellikle sol tarafta çok ağrı oluyor belimde ağrıyor aynı yerden. Çok nadir bulantı yaşıyorum hayırlı haberler alalım inşallah ☺

Resmenn şafak sayıyoruz benim de 7 gün var iki haftadır kasıklarım ağrıyor özellikle sol tarafta çok ağrı oluyor belimde ağrıyor aynı yerden. Çok nadir bulantı yaşıyorum hayırlı haberler alalım inşallah ☺
Benimde sol tarafimda agri canm sonra bobrek tarafima geciyoe ay insallah olmayiz da hamileyizdir ya pazartesi saglik ocagina gidecegim kandam baktiracagim bakarlar dgl mi ya orda

Benimde sol tarafimda agri canm sonra bobrek tarafima geciyoe ay insallah olmayiz da hamileyizdir ya pazartesi saglik ocagina gidecegim kandam baktiracagim bakarlar dgl mi ya orda
Bakarlar canım ben geçmesini bekliyorum adetin çünkü hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum

Bende suan pembe lekenmeler oldu bi damla kadar ne demek bu ay cildircam ne oldgunu anlamiyorm karmasa icerisindeyim
Adet olucan canım qaliba.bendede geliyodu öyle lekeler benim üşütmem vardı.tedavi gördüm ondan sora geçdi lekeler artık gelmiyor

Adet olucan canım qaliba.bendede geliyodu öyle lekeler benim üşütmem vardı.tedavi gördüm ondan sora geçdi lekeler artık gelmiyor
Bende hc byle pemve lekenmeler gelmez ki adete yakin 1 gun kaldi yarin adet olursam gtmistr olmam insallah ya

Kizlar merhaba dun kan verdim bugun kan sonucu alacaktim ogleden sonra sabah bi uyandim adet olmusum cok moralim bozuk elimi ayagimi herseyden cektim busefer cok umutluydum hc yasamadgim belirtiler yasamistm

Kizlar merhaba dun kan verdim bugun kan sonucu alacaktim ogleden sonra sabah bi uyandim adet olmusum cok moralim bozuk elimi ayagimi herseyden cektim busefer cok umutluydum hc yasamadgim belirtiler yasamistm
Adetinin 2. Günü soğan kürü yapmaya başla canm 15 gün yap bence kesin hamile kalırsın umitsizliğe girme Rabbimin hazinesi cok geniş :)

Benim de 3 gün var ve test yapmadım. 2 gece önce, rüyamda kan veriyordum 14 küsur çıkıyordu. Dün gece de idrar testim pozitif çıkıyordu ve çoook mutluydum. Hayrolsun inşallah :)))

Insallah bekledgin gbi cikar hersy benim bu ay yine olmadi cok uzuldm doktor esimin kontrole gtmesini soyledi senin degerlerin cok iyi hcbisey yok dedi esim gtti bugun insallah kotu bsey yoktur Allahm
Iyi düşün iyi olsun inşallah kotu birşey yoktur. Herşeyin bir çözümü vardır Rahat ol sen

Back