Evet çok haklısınız gerçekten yarın zaten doktor randevum var ağrılarım olduğu için enfeksiyondan şüphelendim çünkü ilkten negatif testi gördüm diye bakalım doktorada sorucam bu durumuüzerinde çok durmayın çünkü durdukça strese gireceksiniz. En iyisi gününüz geçince kan verin
Şuan ne durumdaEvet çok haklısınız gerçekten yarın zaten doktor randevum var ağrılarım olduğu için enfeksiyondan şüphelendim çünkü ilkten negatif testi gördüm diye bakalım doktorada sorucam bu durumu
Eczaneden 1 test alıp denemek istiyorum bakalımŞuan ne durumda
Öyle ama ister istemez çok stres yapıyorum bir strese çözümüm yokBenimde günüme 3gün vardı negatif çıktı 1hafta gecikme olunca kan verdim pozitif çıktı tabii düşükle sonuçlandı allah sağlıklısını versin hepimize şu süreçte stres yapmayın gerisi hallolur inşallah
Peki benim ki gibi ilk negatif çıkıp saatler sonra çiftemi dönmüştüBenimde günüme 3gün vardı negatif çıktı 1hafta gecikme olunca kan verdim pozitif çıktı tabii düşükle sonuçlandı allah sağlıklısını versin hepimize şu süreçte stres yapmayın gerisi hallolur inşallah
Canım şimdi doktora gitmedim test yaptım böyle çıktı ama kaset test çok belli olmuyor diğerler erken genelik yarın adet günümde hepsi ilk 2 dk da çıktıBenimde günüme 3gün vardı negatif çıktı 1hafta gecikme olunca kan verdim pozitif çıktı tabii düşükle sonuçlandı allah sağlıklısını versin hepimize şu süreçte stres yapmayın gerisi hallolur inşallah
Canım var gözüküyor kan ver bana da haber verCanım şimdi doktora gitmedim test yaptım böyle çıktı ama kaset test çok belli olmuyor diğerler erken genelik yarın adet günümde hepsi ilk 2 dk da çıktı
Canım şimdi doktora gitmedim test yaptım böyle çıktı ama kaset test çok belli olmuyor diğerler erken genelik yarın adet günümde hepsi ilk 2 dk da çıktı
canım kan vermeye gidiyorum şimdi ama test yanıltıcı değildir inşallah ya çok sevindim çünküCanım var gözüküyor kan ver bana da haber ver
Hayırlı olsun inslh vardır pozitif görünüyor çünkücanım kan vermeye gidiyorum şimdi ama test yanıltıcı değildir inşallah ya çok sevindim çünkü
canım kan vermeye gidiyorum şimdi ama test yanıltıcı değildir inşallah ya çok sevindim çünküs
canım kan vermeye gidiyorum şimdi ama test yanıltıcı değildir inşallah ya çok sevindim çünkü
Artımed bakalım kan sonucunu bekliyorumİnşallah canım sen içini rahat tut. Hangi marka test
Çıkarsa bana da haber ver merak ettim bende yarın kürtaj olucamArtımed bakalım kan sonucunu bekliyorum
Artımed
Aaaa öylemi rabbim içine ferahlık versin inşallah bende 1 sene önce bir kaybım oldu kürtaj oldum umudu kaybetme inşallah dualarım isteyen herkesleÇıkarsa bana da haber ver merak ettim bende yarın kürtaj olucam
Amin canım inşallah sende sağlıklı bi şekilde gebesindirAaaa öylemi rabbim içine ferahlık versin inşallah bende 1 sene önce bir kaybım oldu kürtaj oldum umudu kaybetme inşallah dualarım isteyen herkesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?