Adetime 3 gün kala test yaptım negatifti sonradan silikleşti

015262

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2024
82
10
3
22
Merhaba kızlar 1 sene önce 2 aylık bebeğimi herhangi sıkıntı olmadan düşürdüm ve kürtaj oldum sonrasında 3 ay kürtaj dan dolayı korunma sonrasında kaç aydır deniyoruz ve 3 gün kala negatifti yaptığımda çok üzüldüm çünkü belirti yaşıyorum kasık ağrısı oluyor ama enfeksiyona yordum akıntım aşırı var adete 2 hafta kala göğüslerim şişti gakat şu son 3 gündürde ucu baya acıyor bat yarın ama teste 6 saat sonra baktığımda sonradan baya pembemsi çizgi çıktı kurumadır diye ıslattığımda çizgi kaybolmadı ve hala silik sizce hamilemiyimdir sondaki kuruduktan sonra ıslattığım hali normalde 10 dk dan sonrakiler yanlıştır biliyorum ama her ay test yapıyorum günler geçse bile asla siliğe dönmezdi oyüzden içime şüphe doğdu

Eklentiler

• IMG_6061.webp
    IMG_6061.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_6066.webp
    IMG_6066.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_6073.webp
    IMG_6073.webp
    31 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
üzerinde çok durmayın çünkü durdukça strese gireceksiniz. En iyisi gününüz geçince kan verin

üzerinde çok durmayın çünkü durdukça strese gireceksiniz. En iyisi gününüz geçince kan verin
Evet çok haklısınız gerçekten yarın zaten doktor randevum var ağrılarım olduğu için enfeksiyondan şüphelendim çünkü ilkten negatif testi gördüm diye bakalım doktorada sorucam bu durumu

Benimde günüme 3gün vardı negatif çıktı 1hafta gecikme olunca kan verdim pozitif çıktı tabii düşükle sonuçlandı allah sağlıklısını versin hepimize şu süreçte stres yapmayın gerisi hallolur inşallah

Benimde günüme 3gün vardı negatif çıktı 1hafta gecikme olunca kan verdim pozitif çıktı tabii düşükle sonuçlandı allah sağlıklısını versin hepimize şu süreçte stres yapmayın gerisi hallolur inşallah
Öyle ama ister istemez çok stres yapıyorum bir strese çözümüm yok

Peki benim ki gibi ilk negatif çıkıp saatler sonra çiftemi dönmüştü

Yok negatifti tamamen. Ama 5dk sonra çift çizgi olursa da geçersiz sayılıyor

Canım şimdi doktora gitmedim test yaptım böyle çıktı ama kaset test çok belli olmuyor diğerler erken genelik yarın adet günümde hepsi ilk 2 dk da çıktı

Eklentiler

• IMG_6083.webp
    IMG_6083.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_6085.webp
    IMG_6085.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 92
Canım şimdi doktora gitmedim test yaptım böyle çıktı ama kaset test çok belli olmuyor diğerler erken genelik yarın adet günümde hepsi ilk 2 dk da çıktı

Canım var gözüküyor kan ver bana da haber ver
canım kan vermeye gidiyorum şimdi ama test yanıltıcı değildir inşallah ya çok sevindim çünkü

Eklentiler

• IMG_6087.webp
    IMG_6087.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 96
Back
X