Adetime 2gun kala idrar testi negatif çıkti

qlqr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
2
0
32
Adetime 2gun kala idrar testi negatif çıktı ama 1haftadir kasık ve bel ağrısı yaşıyorum sizde adet gecikmesinimi beklemeliyim yoksa bugün kan testi yaptırmalı mıyım

Normalde adet belirtileri gibi duruyor ama bu sefer hiç geçmeyen bir Kasık ağrısı ve bel ağrısı var aynı zaman gaz ve kabızlık sorunu var. Kendimi hamile gibi hissediyorum şuan hiç böyle olmamıştım daha önce oyuzden kafam karıştı negatif çıktı test ama acaba idrara mi gecmedi daha diye düşündüm

Merhaba ,tekrarladınız mı acaba testi?

Normalde adet belirtileri gibi duruyor ama bu sefer hiç geçmeyen bir Kasık ağrısı ve bel ağrısı var aynı zaman gaz ve kabızlık sorunu var. Kendimi hamile gibi hissediyorum şuan hiç böyle olmamıştım daha önce oyuzden kafam karıştı negatif çıktı test ama acaba idrara mi gecmedi daha diye düşündüm
Bende de aynı belirtiler var ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ama testim negatif sizde sonuç ne oldu

Adetime 2gun kala idrar testi negatif çıktı ama 1haftadir kasık ve bel ağrısı yaşıyorum sizde adet gecikmesinimi beklemeliyim yoksa bugün kan testi yaptırmalı mıyım
Her regl ağrısı birbirine benzemez aslında vücudumuzu dinlediğimiz için heryerimiz ağrıyor 😂 benimde şuan inanın her yerim ağrıyor abartmıyorum daha dün yumurtam çatladı şimdiden her yerim kopuyor psikolojik 😂

X