İnşallah yaaO takvimlere göre değil de kendi yumurtlama gününüzü kendiniz anlarsanız daha kolay tutturursunuz.
Yumurtlama günü yumurta akına benzer uzayan akıntı olur. Bazen kasiklarda ağrı olur.
Inşallah sizin de tutmustur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yaaO takvimlere göre değil de kendi yumurtlama gününüzü kendiniz anlarsanız daha kolay tutturursunuz.
Yumurtlama günü yumurta akına benzer uzayan akıntı olur. Bazen kasiklarda ağrı olur.
Inşallah sizin de tutmustur.
Hadi hayirlisiA
Az önce kan verip geldm merakla bekliyorum
1.20 çıktıHadi hayirlisi![]()
Uzulme canim. Hayirli zamanini Allah biliyor. Hepimiz sabredenlerdeniz. InsaAllah pozitif sonucu gorucez. Gelecek ay ovulasyon testi dene. Ya da durumunuz musade ediyorsa 3-4 gun ultrasonda takip et. Test de yalnjs sonuç vere bilir. Ama ultrason kesin bir yol1.20 çıktı
Supheli bir durum bole olup hamile olan duydum. Adet olmassan tekrr baktirmalisin sakin ilac filan kullanma1.20 çıktı
Ovulasyon testi nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum ama alcamUzulme canim. Hayirli zamanini Allah biliyor. Hepimiz sabredenlerdeniz. InsaAllah pozitif sonucu gorucez. Gelecek ay ovulasyon testi dene. Ya da durumunuz musade ediyorsa 3-4 gun ultrasonda takip et. Test de yalnjs sonuç vere bilir. Ama ultrason kesin bir yol
Peki tamam sanmıyorum daSupheli bir durum bole olup hamile olan duydum. Adet olmassan tekrr baktirmalisin sakin ilac filan kullanma
Evet canim yuzde yuz dogru verir. Yani tibben oyle olmali)Burda tecrübeli kadınlar görüyorumilişkiden 4 hafta sonra beta yüzde yüz doğru verir mi sonucu ?
Adetini bekle. Adetin 10cu gununden itibaren yapmaya başla. Tabi 10cu gun çok erken ama erke yumurtalama onlem olarak bir zarari olmaz. SOvulasyon testi nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum ama alcam
Sabah ilk idrarla yapma. Iyle vakyi 2-3 saat tuttugun idrarinla yap. 5-10 dakika icinde sonucu degerlendir. Heo T-ni karsisinda silik cizgi cikar. Bu normaldir. Cubki vucudumuzda belirli miktarda LH hormonu vardir. Ama yumurtalama yakin bu deger artar ve trst koyulasir. C ve T aybi koyuluga cattikda yumurtlama gunundur. Her gun ayni saatte yap. Testden once sivi alimini kes. Ama testle ovulasyon gosterse bile yinede en dakik yontem ultrasondur. Cunki lh pik yapsa bile yumurtlamayan kadinlar varOvulasyon testi nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum ama alcam
Adete 2 gün kalmışsa kan testinde çıkar, hatta şimdi idrar testinde de çıkma ihtimali büyük, ama negatifi görmekten çok korkuyorsanız yapmayın derim.Duramıyorum meraktan çatlıycam adetime 7 gün varken evde kendim normal test yaptım negatif çıktı ama bi umut bekledim kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi vardı dün baş ağrısı eklendi o biraz özel sebeplerden dolayı oldu da ilaç içicem belki hamileyimdir diye de içemiyorum ya umarım hamileyimdir rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın fikir verirseniz sevinirim
Hamileyken parol da içiliyor sıkıntı yapmıyor ama hamile kalmaya çalışırken bütün ilaçlar sıkıntı yapıyor canımAdete 2 gün kalmışsa kan testinde çıkar, hatta şimdi idrar testinde de çıkma ihtimali büyük, ama negatifi görmekten çok korkuyorsanız yapmayın derim.
Baş ağrısı için panadol içebilirsiniz hamileseniz de birşey olmaz.
Kan testi 1.20 çıktı yani negatifAdete 2 gün kalmışsa kan testinde çıkar, hatta şimdi idrar testinde de çıkma ihtimali büyük, ama negatifi görmekten çok korkuyorsanız yapmayın derim.
Baş ağrısı için panadol içebilirsiniz hamileseniz de birşey olmaz.