- 28 Eylül 2015
- 5.371
- 15.150
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa pazar gunu almam gerekiyo pazartesi gelince de yaparim zaten de ona gore dikkatli olmak acisindan dedim yanitesti bulunduğunuz yerden alın köye gidince yaparsınız gününde
Anladim ben anlayamam kesin oyleAllah buyuk gelecek ay olur insallah ama ben parmak testinden ogrendim gercekten dogru cikiyo sonra test yaptim cift cizgi![]()
Oyle yaparim zaten garanticiyimdir tabiki sadece dikkat etmem acisindan bide icimdeki merak duygusundanKan verdim tam adet olmam gereken gün çıkmadı. Bi hafta sora öğrendim ki gebeyim...
hiçbişeyin garantisi yok.
Siz o düğüne pedinizi de çantanıza koyup gidin derim.
Zaten sabah ilk idrarimla yapayim dedim 6 da kalkiyorum eger bisey ckarsa direk kan veririm garanti olsunHmm o zaman riske atma direk kan ver.
Yaa bende gecen ay oyle yapmistim silik cizgi cikti ama hamile degildimbenim 5 gün kala yapmıştım çıkmıştı
Pazartesi yaprim olmadi adet olmazsam bidahaİnşAllah canım Allah gönlüne göre versin test fazla al orda da yaparsın o zaman dayanamam diyorsan
Yaa bende gecen ay oyle yapmistim silik cizgi cikti ama hamile degildim
Ilk basta anlamiyosun ama ama bi kac denemede anliyosunAnladim ben anlayamam kesin oyle![]()
İnsallah tesekkur ederim benimde gecen ay kahverengi leke geldi o yuzden yaptik 5 gun onceden ama cok silik degildi burda paylastim herkes hamilesn demisti nerdeyse test yanildi demekki yine oyle olmasini istemiyorum ama cok da sabirsizlaniyorum o yuzden bi gunden fark etmez dedm hemde kan veririm zaten hemen cikarsaben yaptım aşırı silik çıktı, sağlık ocağına gittim
o da normal gebelik tesi ve kan testi yaptırdım
çubukta herhangi bi çizgi çıkmadı kan testi 2 hafta sonra çıkar dediler ,
o zaman eşimin görevinden dolayı ilçede kalıyorduk
bende içimden bi ses bence sen merkeze git dedim
akşam 8 de poliklinikte yaptırdım 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim
inşallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde sana da nasip olur
Anladim canim yarin cikabilirsem test alirim zaten cumaya ne kaldiIlk basta anlamiyosun ama ama bi kac denemede anliyosun
Yani bu gecen ayin testi tabi bu ayda boyle silik cikarsa bi de onu deneyim gider kan veririm hem iyice garanti etmek lazimovulosyon testi yap , gebelik testinde silik çıkan ovü de daha koyu çıkıyor
ovü dene derim zaten , adetten bir gün önce yumurtlamayacağına göre, orda çıkan çift çizgi gebelik belirtisi, ben öyle öğrenmiştimYani bu gecen ayin testi tabi bu ayda boyle silik cikarsa bi de onu deneyim gider kan veririm hem iyice garanti etmek lazim
Yaa tesekkur ederm ikisini de alayim o zaman insallah vardir da nasil ogrendigim onemli degil❤ovü dene derim zaten , adetten bir gün önce yumurtlamayacağına göre, orda çıkan çift çizgi gebelik belirtisi, ben öyle öğrenmiştim![]()
Ayy canım Allah inşAllah hayrıyla bir evlat nasip ederPazartesi yaprim olmadi adet olmazsam bidaha![]()
İnsallah canim benim Rabbim isteyen herkese versinAyy canım Allah inşAllah hayrıyla bir evlat nasip eder![]()
Insallah cikar Allah gonlune gore versinAnladim canim yarin cikabilirsem test alirim zaten cumaya ne kaldi![]()