Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani erken cikanda oluyo ama en sagliklisi gecmesi eger cikmazsa hayal kirikligina ugramayinYaa merhaba bat 29 eylül ama cuma günü düğüne gidiyoruz anca pazar aksama döneriz sanirm merakimdan ölücem icimden bisey dürtüyo gibi cuma günü sabah yapsam cikar mi ? Yanlis sonuc ihtimali olur mu?
erken gebelik testi yapsanız silikte olsa mutlaka çıkıyorYaa merhaba bat 29 eylül ama cuma günü düğüne gidiyoruz anca pazar aksama döneriz sanirm merakimdan ölücem icimden bisey dürtüyo gibi cuma günü sabah yapsam cikar mi ? Yanlis sonuc ihtimali olur mu?
Ben parmak testi yaptim onda dogru ciktiYaa merhaba bat 29 eylül ama cuma günü düğüne gidiyoruz anca pazar aksama döneriz sanirm merakimdan ölücem icimden bisey dürtüyo gibi cuma günü sabah yapsam cikar mi ? Yanlis sonuc ihtimali olur mu?
Yaa kac aydir ugruyorum hayal kirikligina zaten ama dugunde halay falan cekmeyim ona gore dedimYani erken cikanda oluyo ama en sagliklisi gecmesi eger cikmazsa hayal kirikligina ugramayin
Tesekkur edermerken gebelik testi yapsanız silikte olsa mutlaka çıkıyor
İlk defa duydum bakayim biBen parmak testi yaptim onda dogru cikti
Yapar yapmaz haber verİlk defa duydum bakayim bi
Cuma sabahi yapmayi düsünüyorum pozitif cikarsa ilk sizinle paylasirim zaten ama cikmazsa naparim bilemiyorumYapar yapmaz haber ver![]()
Geç döllenme değilse kesin çıkar negatif olursa da üzülme adeti bekleYaa merhaba bat 29 eylül ama cuma günü düğüne gidiyoruz anca pazar aksama döneriz sanirm merakimdan ölücem icimden bisey dürtüyo gibi cuma günü sabah yapsam cikar mi ? Yanlis sonuc ihtimali olur mu?
Yani dügün var ya o yüzden riske atmak istemedim dügünde halay filan zaten bebek istiyoruz maazallah bisey falan olur cok uzulurum tepinmem canim emin olmadan da sevinemiyorum gecen ay pozitif cikmisti kanda hic bisey cikmadi.Erken gebelik testi alırsan çıkacağını düşünüyorum eğer çıkmazsa da umudunu kaybetme, geçince tekrar yap. bu arada hamile bile olsan aşırı kendinden geçip tepinip ziplamadigin sürece halay cekmende bir sorun olmaz çünkü ilk aylar..
Yaa insallah cikar yanii adetim cumartesi yada pazar gunu bi gunden bisey olur mu bnce olmazGeç döllenme değilse kesin çıkar negatif olursa da üzülme adeti bekle
testi bulunduğunuz yerden alın köye gidince yaparsınız günündeYaa insallah cikar yanii adetim cumartesi yada pazar gunu bi gunden bisey olur mu bnce olmazKöyde eczane falan bulmak cok zor bide dügünde olucaz kalabalik olur baya insallah vardir
![]()
Allah buyuk gelecek ay olur insallah ama ben parmak testinden ogrendim gercekten dogru cikiyo sonra test yaptim cift cizgiCuma sabahi yapmayi düsünüyorum pozitif cikarsa ilk sizinle paylasirim zaten ama cikmazsa naparim bilemiyorum![]()
Kan verdim tam adet olmam gereken gün çıkmadı. Bi hafta sora öğrendim ki gebeyim...Yaa merhaba bat 29 eylül ama cuma günü düğüne gidiyoruz anca pazar aksama döneriz sanirm merakimdan ölücem icimden bisey dürtüyo gibi cuma günü sabah yapsam cikar mi ? Yanlis sonuc ihtimali olur mu?
Parmak testi nedir?Ben parmak testi yaptim onda dogru cikti
Bir ayaginizi klozete koyun biri yerde ellerinizi temizce yikayin sonra orta parmaginizi rahiminize koyun yumusak dudak gibiyse hamilesiniz sertse degilsinizParmak testi nedir?
Hmm o zaman riske atma direk kan ver.Yani dügün var ya o yüzden riske atmak istemedim dügünde halay filan zaten bebek istiyoruz maazallah bisey falan olur cok uzulurum tepinmem canim emin olmadan da sevinemiyorum gecen ay pozitif cikmisti kanda hic bisey cikmadi.
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin test fazla al orda da yaparsın o zaman dayanamam diyorsanYaa insallah cikar yanii adetim cumartesi yada pazar gunu bi gunden bisey olur mu bnce olmazKöyde eczane falan bulmak cok zor bide dügünde olucaz kalabalik olur baya insallah vardir
![]()