• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 2 gün kala test yapsam çıkar mı??

Sirinee6

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
308
175
23
25
Yaa merhaba bat 29 eylül ama cuma günü düğüne gidiyoruz anca pazar aksama döneriz sanirm merakimdan ölücem icimden bisey dürtüyo gibi cuma günü sabah yapsam cikar mi ? Yanlis sonuc ihtimali olur mu?

Yaa merhaba bat 29 eylül ama cuma günü düğüne gidiyoruz anca pazar aksama döneriz sanirm merakimdan ölücem icimden bisey dürtüyo gibi cuma günü sabah yapsam cikar mi ? Yanlis sonuc ihtimali olur mu?
Yani erken cikanda oluyo ama en sagliklisi gecmesi eger cikmazsa hayal kirikligina ugramayin

erken gebelik testi yapsanız silikte olsa mutlaka çıkıyor

Ben parmak testi yaptim onda dogru cikti

Erken gebelik testi alırsan çıkacağını düşünüyorum eğer çıkmazsa da umudunu kaybetme, geçince tekrar yap. bu arada hamile bile olsan aşırı kendinden geçip tepinip ziplamadigin sürece halay cekmende bir sorun olmaz çünkü ilk aylar..

Geç döllenme değilse kesin çıkar negatif olursa da üzülme adeti bekle

Erken gebelik testi alırsan çıkacağını düşünüyorum eğer çıkmazsa da umudunu kaybetme, geçince tekrar yap. bu arada hamile bile olsan aşırı kendinden geçip tepinip ziplamadigin sürece halay cekmende bir sorun olmaz çünkü ilk aylar..
Yani dügün var ya o yüzden riske atmak istemedim dügünde halay filan zaten bebek istiyoruz maazallah bisey falan olur cok uzulurum tepinmem canim emin olmadan da sevinemiyorum gecen ay pozitif cikmisti kanda hic bisey cikmadi.

Geç döllenme değilse kesin çıkar negatif olursa da üzülme adeti bekle
Yaa insallah cikar yanii adetim cumartesi yada pazar gunu bi gunden bisey olur mu bnce olmaz 🙈 Köyde eczane falan bulmak cok zor bide dügünde olucaz kalabalik olur baya insallah vardir😄

Yaa insallah cikar yanii adetim cumartesi yada pazar gunu bi gunden bisey olur mu bnce olmaz 🙈 Köyde eczane falan bulmak cok zor bide dügünde olucaz kalabalik olur baya insallah vardir😄
testi bulunduğunuz yerden alın köye gidince yaparsınız gününde

Cuma sabahi yapmayi düsünüyorum pozitif cikarsa ilk sizinle paylasirim zaten ama cikmazsa naparim bilemiyorum 😊🙈
Allah buyuk gelecek ay olur insallah ama ben parmak testinden ogrendim gercekten dogru cikiyo sonra test yaptim cift cizgi💃

Kan verdim tam adet olmam gereken gün çıkmadı. Bi hafta sora öğrendim ki gebeyim...
hiçbişeyin garantisi yok.
Siz o düğüne pedinizi de çantanıza koyup gidin derim.

Yani dügün var ya o yüzden riske atmak istemedim dügünde halay filan zaten bebek istiyoruz maazallah bisey falan olur cok uzulurum tepinmem canim emin olmadan da sevinemiyorum gecen ay pozitif cikmisti kanda hic bisey cikmadi.
Hmm o zaman riske atma direk kan ver.

İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin test fazla al orda da yaparsın o zaman dayanamam diyorsan

Back