adetime 2 gün kala kanda gebelik değerim 52,39

kızlar bende adetime 2gün kala yaptırdım 14.19 çıktı düşük değilmi sizce...
adetm 5 eylülde tsti 3 eylülde yaptırdım yardım lütfennnnnnnn.

canım biraz düşük gibi ama geç döllenmiş olablir
pazt yaptır artmışsa sorun yoktur merak etme

tebrikler tatlım hamilesin benim 3 gün kala 21 di 1 gün kala 96 olmuşt şimdi kalp aışını gördük allah sağlıkla tamamını erdirsin

Hamilesin canım tebrikler :) Bende adetime bir kaç gün kala yaptırmıştım 55 çıkmıştı, doktoruma söylediğimde temkinli davranmıştı iki gün sonra tekrar yaptır değer artıyorsa normal gebelik demişti ve çok şükür iki gün içinde 170 gibi bir sayıya ulaşmıştı.

tebrikler sağlıkla gelsin inşallah yerimseniben
darısı tüm dileyen kadınların başına inşallah

canım bencede hamilesin değerinde bence iyi çıkmış geç döllenme olabilir ama bence sorun yok.Allah İnşaallah kucağına almayı nasip eder

bu değer benim adetim geçtikten sonra çıkmıştı ve hamileydim hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

hayır görünmedi ama doktor görmediğim daha iyi dedi geç döllenme olmuş dedi perşembe tekrar hcg bakılcak bide ultrasonda keseyi görürüz dedi.
senin nasıl oldu....:?

kızlar sizi tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sihatli kucağınıza alırsınız inşaalah Allah bize de nasip eder

hayır görünmedi ama doktor görmediğim daha iyi dedi geç döllenme olmuş dedi perşembe tekrar hcg bakılcak bide ultrasonda keseyi görürüz dedi.
senin nasıl oldu....:?

bende çarşamba tekrar verecem kan değere bakacak ozaman muayene edecek ama bilmiyorum belki gitmem cuma gidetimki keseyide göreyim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…