Adetime 11 gün var erken gebelik testi yaptım bi bakın kizlar

Siz daha yumurtlama haftanizdasiniz yani cocuk bu haftada olacak imkansiz 15 gun kala idrarda pozitif cikmasi
Erken yumurtlama olduğumu düşünüyorum çünkü ağrım oldu adetten sonra ve hala bel kasık sancısı geliyor.. Göğüs ucum n bir hafta oldu geçmedi acıyor hassas değil ucu acıyor... Adetimin bittiği gün ve sonraki dört gün üçü ikisi peş peşe ikisi birer gün arayla birliktelik oldu.. Ve sonra kasık ağrıları çekmeye başladım hem gündüz hem gece.. Kafam çok karışık tüylenme yaşamaya başladım aynı hafta hatta yirmi günde çıkan tüyler dört günde çıktılar uzadılar döllenmeden 10 gün sonra pozitif verirmiş kanda ama idrar bir kişide gördüm bu yaşadığımı

Valla bilmiyorum bende hamileyim adet gunum disinda hicbir belirti vermedi genelde bu denli cok belirti piskolojik cikiyor insallah vardir ama..

Üstteki ilk yaptığım çöpten çıkan alttaki sonra yaptığım. Az önce yine yaptım ama markası bilmediğim birşey negatif sonuç acaba şuan yaptığım ötekiler gibi hassas mı değildir çöktüm resmen

Eklentiler

• 127321.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 70
Kaç gün vardı adetine kuzum

Erken gebelik testi dene bide istersen eğer şuan alabilirsen bende merak içindeyim 8 gün var adetime
Yarın kan vereceğim sonuç alınca yazarıö canım şuan Bi test daha kaldıramam ya ooffff

Hayırlısı olsun hakkında canım haber ver mutlaka ama daha erken negatif çıksa bile adet gününü bekle derim
İlk test negatif çıksaydı böyle olmazdım da daha umut var evet zamanda var yanılma payıda.. Hepimiz için en güzeli en hayırlısının kolayı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…