S Salihefeninannesi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Haziran 2020 506 342 35 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #1 HANIMLAR MERHABA; KAN PIHTILAŞMASI NEDENİYLE İLAÇ KULLANIYORUM GEBELİK ÇIKTIĞINDA ACİLEN İĞNEYE BAŞLAMAM LAZIM. BUGÜN ADETİME 8 GÜN VAR BETAHCGME BAKTIRSAM GEBELİK VARSA ÇIKAR MI SİZCE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
HANIMLAR MERHABA; KAN PIHTILAŞMASI NEDENİYLE İLAÇ KULLANIYORUM GEBELİK ÇIKTIĞINDA ACİLEN İĞNEYE BAŞLAMAM LAZIM. BUGÜN ADETİME 8 GÜN VAR BETAHCGME BAKTIRSAM GEBELİK VARSA ÇIKAR MI SİZCE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
S Saripapatya22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2020 2.970 3.048 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #2 Salihefeninannesi .!.: HANIMLAR MERHABA; KAN PIHTILAŞMASI NEDENİYLE İLAÇ KULLANIYORUM GEBELİK ÇIKTIĞINDA ACİLEN İĞNEYE BAŞLAMAM LAZIM. BUGÜN ADETİME 8 GÜN VAR BETAHCGME BAKTIRSAM GEBELİK VARSA ÇIKAR MI SİZCE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. Genişletmek için tıkla... 3-4 gün kala daha net sonuç verir canım..
Salihefeninannesi .!.: HANIMLAR MERHABA; KAN PIHTILAŞMASI NEDENİYLE İLAÇ KULLANIYORUM GEBELİK ÇIKTIĞINDA ACİLEN İĞNEYE BAŞLAMAM LAZIM. BUGÜN ADETİME 8 GÜN VAR BETAHCGME BAKTIRSAM GEBELİK VARSA ÇIKAR MI SİZCE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. Genişletmek için tıkla... 3-4 gün kala daha net sonuç verir canım..
S Salihefeninannesi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Haziran 2020 506 342 35 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #3 Saripapatya22 .!.: 3-4 gün kala daha net sonuç verir canım.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Saripapatya22 .!.: 3-4 gün kala daha net sonuç verir canım.. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
S Saripapatya22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2020 2.970 3.048 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #4 Salihefeninannesi .!.: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İstersen yap canım erken döllenmişse çıkabilir.. benim adet günü 500 çıkmıştı.. önlem amaçlı da yapacakmışsın zaten
Salihefeninannesi .!.: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İstersen yap canım erken döllenmişse çıkabilir.. benim adet günü 500 çıkmıştı.. önlem amaçlı da yapacakmışsın zaten
busrayln Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ekim 2021 631 828 29 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #5 Salihefeninannesi .!.: HANIMLAR MERHABA; KAN PIHTILAŞMASI NEDENİYLE İLAÇ KULLANIYORUM GEBELİK ÇIKTIĞINDA ACİLEN İĞNEYE BAŞLAMAM LAZIM. BUGÜN ADETİME 8 GÜN VAR BETAHCGME BAKTIRSAM GEBELİK VARSA ÇIKAR MI SİZCE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. Genişletmek için tıkla... 8 gün kala çok erken canım ben 4 gün varken bile verdiğimde geç döllenmeden dolayı tam çıkmamıştı en iyisi adet gününü beklemek.
Salihefeninannesi .!.: HANIMLAR MERHABA; KAN PIHTILAŞMASI NEDENİYLE İLAÇ KULLANIYORUM GEBELİK ÇIKTIĞINDA ACİLEN İĞNEYE BAŞLAMAM LAZIM. BUGÜN ADETİME 8 GÜN VAR BETAHCGME BAKTIRSAM GEBELİK VARSA ÇIKAR MI SİZCE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. Genişletmek için tıkla... 8 gün kala çok erken canım ben 4 gün varken bile verdiğimde geç döllenmeden dolayı tam çıkmamıştı en iyisi adet gününü beklemek.
S Salihefeninannesi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Haziran 2020 506 342 35 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #6 Saripapatya22 .!.: İstersen yap canım erken döllenmişse çıkabilir.. benim adet günü 500 çıkmıştı.. önlem amaçlı da yapacakmışsın zaten Genişletmek için tıkla... HAYIRLISI BAKALIM
Saripapatya22 .!.: İstersen yap canım erken döllenmişse çıkabilir.. benim adet günü 500 çıkmıştı.. önlem amaçlı da yapacakmışsın zaten Genişletmek için tıkla... HAYIRLISI BAKALIM
S Salihefeninannesi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Haziran 2020 506 342 35 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #7 busrayln .!.: 8 gün kala çok erken canım ben 4 gün varken bile verdiğimde geç döllenmeden dolayı tam çıkmamıştı en iyisi adet gününü beklemek. Genişletmek için tıkla... BEKLİYİM O HALDE BİRAZ DAHA HAYIRLISI ALLAHTAN İNŞALLAH :)
busrayln .!.: 8 gün kala çok erken canım ben 4 gün varken bile verdiğimde geç döllenmeden dolayı tam çıkmamıştı en iyisi adet gününü beklemek. Genişletmek için tıkla... BEKLİYİM O HALDE BİRAZ DAHA HAYIRLISI ALLAHTAN İNŞALLAH :)
busrayln Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ekim 2021 631 828 29 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #8 Salihefeninannesi .!.: BEKLİYİM O HALDE BİRAZ DAHA HAYIRLISI ALLAHTAN İNŞALLAH :) Genişletmek için tıkla... Amiinn sağlıklısını hayırlısını versin rabbim hepmize.
Salihefeninannesi .!.: BEKLİYİM O HALDE BİRAZ DAHA HAYIRLISI ALLAHTAN İNŞALLAH :) Genişletmek için tıkla... Amiinn sağlıklısını hayırlısını versin rabbim hepmize.
S Salihefeninannesi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Haziran 2020 506 342 35 12 Kasım 2021 Konu Sahibi Salihefeninannesi #9 Saripapatya22 .!.: İstersen yap canım erken döllenmişse çıkabilir.. benim adet günü 500 çıkmıştı.. önlem amaçlı da yapacakmışsın zaten Genişletmek için tıkla... TEŞEKKÜR EDERİM
Saripapatya22 .!.: İstersen yap canım erken döllenmişse çıkabilir.. benim adet günü 500 çıkmıştı.. önlem amaçlı da yapacakmışsın zaten Genişletmek için tıkla... TEŞEKKÜR EDERİM