kibelecim, benim test cubuklari bitti ikinci cizgi silik cikti surekli ama hep degisik saatlerde yaptim. Biz bu ay tasindik dolayisiyla hersey duzensiz oldu. Senin adet gunun geciktimi? Biraz daha bekle bakalim hamilelik testi icin hemen umutsuzluga kapilma. Herkes adetin geciktikten 10 gun sonra yap diyor burda. Genelde testlerin ustunde 5 days before your missing period diyor ama sen yinede bekle.
ya arkadaşlar herkesin yumurtlaması adet döngüsüne göre değişir korkulacak birşey yok bunda bende 23 günde bir adet olduğumdan 10. gün civarı yumurtluyorum.O 14 gün demeleri 28 günde bir adet olanlar için ayrıcada insanın yumurtlamadığı aylar olabiliyormuş.
Arkadaslar ABD de yasıyorum. 2 sene de TR ye donemeyecez. Buraya gelmeden once dedim ki nasıl olsa orada bosum. Cocuk yapayım. Gelmeden iyice muayene oldum. saglıklısın dedi doktor. Bu ay da dahil 3 aydır deniyoruz. Son 2 aydır da sıcaklık olcumu ile yumurta takibi yapıyorum. bu ay ayrıca ovulasyon belirleme testlerinden de aldım.
Ama sorun su. gecen ay 24. gunde yumurtlayıp 34. gunde adet oldum. 9 gun var arada.
bu ay da 24. gun oldu halen yumurtlama yok. testler 24-36 saatlik bir ongoru de yaptıgı icin 25 ve 26. gun bile yumurtlamayabilirim.(sıcaklık da yukselmedi) kasıklarım o kadar sis ki sanki o bolgede surekli gaz varmıs gibi hissediyorum. hafif bir agrı var bir sag yumurtalıgımda, bir sol yumurtalıgımda.
bir de aklıma yazın muayene yapan doktorun dedigi geldi. ultrason ile baktı dedi ki tam su anda folikul olusmus durumda (12 mm imis). ben o zaman tabi bilmiyorum folikul ne zaman olusur ne zaman catlar. yoksa sorardım 28 gunumdeyim simdiye coktan catlaması gerekmez miydi diye. simdi hesap ediyorum o gun 28. gundu ve ben o ay 37. gun adet oldum. o gun yumurtlama olsa bile arada 8 gun var.
yani ben anlamadım herkeste 14 gun olan luteral faz bende neden bu kadar kısa. bu normal olabilir mi?
bu sekilde olan arkadaslar sorunlarını ne sekilde cozduler. yurtdısında oldugm icin doktora gidemiyorum. burada maasını bırak gel.
Lutfen benzzer arkadaslar benimle paylassın.
Merhaba aynı sorun bende de var.4 yıldır uğraşıyorum. Sonunda yumurtlamamın geç olduğunu ve yumurta kalitemin düşük olduğunu, üstüne bir de polikistik over olduğumu öğrendim. Siz sorununuzu çmzebildiniz mi?Arkadaslar ABD de yasıyorum. 2 sene de TR ye donemeyecez. Buraya gelmeden once dedim ki nasıl olsa orada bosum. Cocuk yapayım. Gelmeden iyice muayene oldum. saglıklısın dedi doktor. Bu ay da dahil 3 aydır deniyoruz. Son 2 aydır da sıcaklık olcumu ile yumurta takibi yapıyorum. bu ay ayrıca ovulasyon belirleme testlerinden de aldım.
Ama sorun su. gecen ay 24. gunde yumurtlayıp 34. gunde adet oldum. 9 gun var arada.
bu ay da 24. gun oldu halen yumurtlama yok. testler 24-36 saatlik bir ongoru de yaptıgı icin 25 ve 26. gun bile yumurtlamayabilirim.(sıcaklık da yukselmedi) kasıklarım o kadar sis ki sanki o bolgede surekli gaz varmıs gibi hissediyorum. hafif bir agrı var bir sag yumurtalıgımda, bir sol yumurtalıgımda.
bir de aklıma yazın muayene yapan doktorun dedigi geldi. ultrason ile baktı dedi ki tam su anda folikul olusmus durumda (12 mm imis). ben o zaman tabi bilmiyorum folikul ne zaman olusur ne zaman catlar. yoksa sorardım 28 gunumdeyim simdiye coktan catlaması gerekmez miydi diye. simdi hesap ediyorum o gun 28. gundu ve ben o ay 37. gun adet oldum. o gun yumurtlama olsa bile arada 8 gun var.
yani ben anlamadım herkeste 14 gun olan luteral faz bende neden bu kadar kısa. bu normal olabilir mi?
bu sekilde olan arkadaslar sorunlarını ne sekilde cozduler. yurtdısında oldugm icin doktora gidemiyorum. burada maasını bırak gel.
Lutfen benzzer arkadaslar benimle paylassın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?