herkese kocaman günaydın hanımlar 5yıldır bu siteyi takip ediyorum ilk gebeliğimdede burdan çoook bilgiler edindim hepinizden Allah razıolsun şimdi gelelim benim gebe kalma hikayeme hanımlar önce şunu belirteyim ben yok adetim gecikti yok adetime şukadar var falan çok bilmiyorum Allaha şükür ki rabbim tek ilişkide nasip ediyor bana bebişlerimi buay tahmini yumurtlama günlerimde ilişkide bulunduk lakin ilişkiden 10 gün sonra kanda negatif çıkmıştı 10gün erken değilmi dediğinizi duyar gibiyim hayır değil ben ilk gebeliğimide öyle öğrenmiştim yumurtlama günümde gebe kalamadığım için içimiz burkuldu buarada son adet tarihim 13.03.2015 adetime 1 hafta kala yani bu ayın 5inde tek gece ilişkide bulunduk 10.gün ilk oğlumda ne belirtiler yaşadıysam aynısı oldu ama ben diğerleri negatif çıkınca artık bu aydan ümidimi kesip hemen ardında ovulasyon testi istetmiştim netten hatta aldığım marka adına başlık açıp sizlerede nasıl olduğunu sormuştum 4-5gün önce adetim 3gün gecikti çok stres olmaya başlamıştım üstüne bide grip oldum (ilk oğlumdada öyle olmuştum) adetim hala olmadığı için ilaçta içmiyordumki adetimi geriletmesin biran önce olsunda bende ovulasyon testine başlıyayım diye 3gündürde soğan kürü yapıyordum sökütmesi için ama yok yok yok buarada ovulasyon testimin içinde 15 tanede gebelik testi vardı ayın 15i nde akşam elime geçmişti ilk gün laf olsun diye merakımdan yaptım negatif çıktı aman olmazsan olma dedim dün sabah kaltım yaptım lakin içerden oğlum ağlayınca apar topar banyodan çıkıp onuda çöpe attım gün içinde misafirlerim geldi onlarla sohbett ettik adet olamıyorum soğan kürüde yapıyorum ama olmuyor falan diye konuştuk akşam eşim geldi sen hala adet olmadınmı dedi yok olmadım olamıyorum işte falan dedim ozaman ilaç iç kendine eziyet etme bu ay olmadı işte dedi bende son kez test yapıyorum negatif çıkarsa içicem dedim banyoya gittim birde baktımki 2.çizgi silik belirdi ben hayal gördüğümü sandım iyice baktım aaa walla ikinci çizgi silik hemen sabah yapıp çöpeattığım geldi aklıma çıkardım çöpten bide baktım ondada meğer silik çizgi varmış şok oldum hemen çıktım eşime gösterdim hemen giyin acilden kan verdirelim dedi sanki doğuma gidiyoruz kıyafetim nerde arabanın anahtarı nerde diye panik oldu garibim 1 saat sonucu bekledik sonra bide baktıkki 43,50 ben kahkahayla karışık şaşkınlık içerisindeyken eşime birde baktımki ağlıyor Allahım herkese bu duyguyu tattırsın ovulasyon testinede boşuna para verdim neyse bi arkadaşım var onlar düşünüyo onlara uğurlu gelsin inş anladımki ben şşu otomatik ovulasyon programlarına göre yumutrlamıyorum ilk gebeliğimdede aynısı olmustu adetime 1 hafta kala yumurtlamam oluyo ve 10.günü aynı belirtileri yaşıyorum sonra normale dönüyorum ama 6.haftada şiddetli bulantılara başlıyorum inşallah bunda böyle olmaz çok mu uzun oldu ne