Adetime 1 gün kala korumalı ilişki?

Damla064058

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
7
0
1
33
24 aralıkta nişanlımla prezervatifle korunarak birlikte olduk prezervatifte yırtık falan yoktu fakat dibinden taştı mı bilmiyorum ilişkinin başında taktı prezervatifi reglim 6 gün gecikti 28 aralıkta kan testi yaptırdık negatif çıktı 6 gündür belirtim falan yok gebelik ihtimalim nedir hiç bir şekilde belirtim yok çok pişman oldum

Bence gebe değilsin cünkü 1 gün öncesinde girildiği icin zaten yumurtalar coktan catlamıs oluyor hamile olsanız bile regl olurdunuz. Yumurtlama döneminiz de değil. Bende regl ken ilişkiye girdiğim de kesiliyordu sonradan devam ediyordu tekrar onunla alakalı olabilir

Yani yumurtlama dönemimle mi ilgili bi gecikme olmuş olabilir sizce

Regl olmaniza 1 gun kala olmuş zaten ovulasyon zamanini gecirmissiniz hamile değilsinizdir... (ovulasyon zamanindada olduysa tabiki durum değişir...)

İlla için rahat etsin istersen de 72 saat olmadıysa ella ertesi gün hapı al canım yada jinekologa git muayene ol yani kendini yorduguna degmez cok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…