- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
ADETİME 1 GÜN KALA GEBELİK TESTİ İKİ ÇİZGİ
- Konu Sahibi gunlugum1
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inşallah kan testi de verdim sonuç bekliyorumGayet belli çizgi :)
Var bence ya çok net. Hayırlı haberler verayy inşallah kan testi de verdim sonuç bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun kan sonucu çıkınca beni de etiketleyinayy inşallah kan testi de verdim sonuç bekliyorum
Çocuk doğacak nerdeyse hayırlı olsun rabbim yarın banada kanda pozitif görmeyi nasip etsin inşallahmerhabalar, adetime 1 gün var test yaptım çift çizgi çıktı sizce var mıdır. Yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 3532543
Tebrikler hayırlı olsunmerhabalar, adetime 1 gün var test yaptım çift çizgi çıktı sizce var mıdır. Yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 3532543
Normal. 2 günde artışı takip edin. sağlıklı ilerler inşallah
Hayirli olsun :) Benim de 11 Aralık sat. Bende pozitif gördü 3 gun kala ama kan vermedim henüz:) 1 gün kaldı normal şartlarda regle gelmezse gidicem kan vermeye. Bakalım kaç çıkacak bendedesizce bu değerle kaç haftalık gebelik
oluyor bilginiz var mıdır sat 12.12.2024 yardımcı olursanız çok sevinirim :)))