Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptim gerci negatiftiMerhabalar aranizda yeniyim. Benim adetimden 5 gün önce cok az miktarda kahverengi lekelenmem oldu 4 gün sürdü ve bugün kesildi. Yarin regl günüm. Ilk defa basima böyle bir sey geliyor. Neden olabilir. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Var mi bunu yasayan?
Benim ilk hamileliğimde yaşamıştım adetimden 3 gün önce gelmişti benim de 4 gün sürdü kahverengi kanama gibi ben 1 hafta sonra test yaptım çıkmadı yaklaşık 20 gün sonra tekrar yaptım o zaman çıktı yerleşme kanaması bence seninki deMerhabalar aranizda yeniyim. Benim adetimden 5 gün önce cok az miktarda kahverengi lekelenmem oldu 4 gün sürdü ve bugün kesildi. Yarin regl günüm. Ilk defa basima böyle bir sey geliyor. Neden olabilir. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Var mi bunu yasayan?
Bende acaba erken mi yaptim testi düsünüyorum ama bekleyelim bakalim bir kac gün daha insaAllah vardirBenim ilk hamileliğimde yaşamıştım adetimden 3 gün önce gelmişti benim de 4 gün sürdü kahverengi kanama gibi ben 1 hafta sonra test yaptım çıkmadı yaklaşık 20 gün sonra tekrar yaptım o zaman çıktı yerleşme kanaması bence seninki de
Sen de en az 20 gün bekle çünkü ben bekledim o zaman çıktı testte sonuçBende acaba erken mi yaptim testi düsünüyorum ama bekleyelim bakalim bir kac gün daha insaAllah vardir
Adetim geldi bu sabahSen de en az 20 gün bekle çünkü ben bekledim o zaman çıktı testte sonuç
Hayırlısı neyse o olsun üzülme vardır baktı saati ama ben kesin yerleşme kanamasıdir diye bekliyordumAdetim geldi bu sabah
Bende öyle bekliyordum ne yalan söyliyim ilk defa basima geliyor cünkü ama dedigin gibi hayirlisi olsun artik Rabbim ne zaman verirseHayırlısı neyse o olsun üzülme vardır baktı saati ama ben kesin yerleşme kanamasıdir diye bekliyordum
Benim başıma geldi canım adet gününden 1 hafta önce kahverengi lekelenme ve ağrı başladı daha sonra kesilir gibi oldu ama adet günü söküldü canım ben de hamilelik sanıp kan vermiştim negatif çıkmıştı. Sanırım stresten oluyor.Merhabalar aranizda yeniyim. Benim adetimden 5 gün önce cok az miktarda kahverengi lekelenmem oldu 4 gün sürdü ve bugün kesildi. Yarin regl günüm. Ilk defa basima böyle bir sey geliyor. Neden olabilir. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Var mi bunu yasayan?
Bende düzenli adet gören biriydim 4 gün lekelenme yasadiktan sonra bugün adetim geldi malesef ama senin belirtilerin de varmis lekeyi takip et cogaliyormu azaliyormu diye.. ama adetin gecmeden yada günü gelmeden test yapma derimMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım lütfen bana da yardımcı olur musunuz benim son adet tarihim 22 sinde doktorum 3 de yumurtlama dedi o günleri değerlendirdik yumurtlama gününden başlayarak 5 gün fln göğüs ağrısı vardı yumurtlamadan 10 gün sonra adet olcakmiş gibi agarim oluyodu belime de vuruyodu ağrı bugün yine ağrım oldu kısa sürdü sonra peçeteye açık kahve leke geldi kızlar adetime daha 7 gün var ilk defa böyle bişey başima geliyo düzenli adet gören biriyim lütfen yardımcı olun
Eğer lekelenme kısa sürerse hamilelik belirtisi olabilir gecikme olursa test yapınMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım lütfen bana da yardımcı olur musunuz benim son adet tarihim 22 sinde doktorum 3 de yumurtlama dedi o günleri değerlendirdik yumurtlama gününden başlayarak 5 gün fln göğüs ağrısı vardı yumurtlamadan 10 gün sonra adet olcakmiş gibi agarim oluyodu belime de vuruyodu ağrı bugün yine ağrım oldu kısa sürdü sonra peçeteye açık kahve leke geldi kızlar adetime daha 7 gün var ilk defa böyle bişey başima geliyo düzenli adet gören biriyim lütfen yardımcı olun
İnşallah bugün bir kere geldi leke beklicem çok teşekkür ederimEğer lekelenme kısa sürerse hamilelik belirtisi olabilir gecikme olursa test ya
Rica ederim canımİnşallah bugün bir kere geldi leke beklicem çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım umarım bu ay da kırmızıları görmemBende düzenli adet gören biriydim 4 gün lekelenme yasadiktan sonra bugün adetim geldi malesef ama senin belirtilerin de varmis lekeyi takip et cogaliyormu azaliyormu diye.. ama adetin gecmeden yada günü gelmeden test yapma derim
InsaAllah canim Rabbim gönlüne göre versinTeşekkür ederim canım umarım bu ay da kırmızıları görmem
İnşallah canım Rabbim bebek istiyen tüm kadınlara nasip etsin annelik duygusunuInsaAllah canim Rabbim gönlüne göre versin