• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetimde daha var ama kahverengi lekelenmem oluyor

alara su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
26
3
1
27
Merhaba adetimr daha 10 gün var düzenli adet oluyorum hep işl defa adetimden 10 gün önce kahverengi lekenlenmem oluyor 2 gündür ilk defa başıma böyle bişey geliyor evliyim 1 sene oldu araştırdım Hamile belirtisi olabilir diye sanah test yaptım negatif çıktı teleşlanmalıymıyom kadın doğumua gitmem gerekiyor mu ?

Merhaba adetimr daha 10 gün var düzenli adet oluyorum hep işl defa adetimden 10 gün önce kahverengi lekenlenmem oluyor 2 gündür ilk defa başıma böyle bişey geliyor evliyim 1 sene oldu araştırdım Hamile belirtisi olabilir diye sanah test yaptım negatif çıktı teleşlanmalıymıyom kadın doğumua gitmem gerekiyor mu ?

Adetine daha 10 gün varsa çok erken varsa bile gebelik testinde çıkmaz belki de yumurtlama gunundesindir diye olmuş olabilir gebelik de olabilir adet gününü bekleyip test yapman daha doğru olur 2 3 gün kala kan testi verebilirsin yerleşme kanaması da olabilir

Yerleşme kanaması olsa beta artar testte çıkardı. Yumurtlama dönemleri olabilir, enfeksiyon, kist her şey olabilir. Ara kanama iyi bşy değil yine de doktora gitmelisin

Benimde şubat ayından beri adetten 6 gün önce kahverengi leke oluyor..Azar azar ped dolmayacak şekilde...Bunun için 3 defa doktora gittim..Ve hiçbir problem çıkmadı..Ultrasondan bakildı smear yapıldı.Doktorum bu durumda bu lekelenmenin manasız olduğunu söyledi..Adet olmadan önce rahim duvarı kalınlaşır ve bazen azar azar dökülebilir dedi.Benim lekelenme haricinde başka hiçbir şikayetim yok.Aşırı adet sancısı,adet düzensizliği gibi..Sanirım bu şikayetlerin haricinde çikolata kisti yada basit kistde kahverengi akintı yapıyor diye biliyorum.

Merhabalar gittim doktora hiç bir sıkıntı yok olabilir dedi hinekolojik muayene olldum yumurtan çatlamış bnde o nedir diye sprdum adet olcan dedi ama günüm geçeli 1 hafta olacak testi yaptırdım negatif sizce niye olmadım çok merak ediyorum

Merhaba ,aynı problemi 3gundur yaşıyorum kahverengi kanamalar oluyor adetime nerdeyse 15 gün var takvimde ovulasyon başlangıcı olarak görünüyor ondan olabilir mi ? Birde ben diane adlı ilaç kullandım 3ay , bu ay bıraktım onun etkisi de olabilir mi ?

Kızlar bu ne anlama geliyor kan ilacı kullanıyorum bi 10 gün önce kan değerlerim düşük diye doktor verdi söyledi adetini geciktirir yeni başladığın için adetimden 10 gün geçti testte böyle silik çıktı sizce hamilemiym

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 24
Canım bende gördm çizgiyi ama bilemedim. Haberdar eder misin benide aynı durumdayz seninle
Kızlar bu ne anlama geliyor kan ilacı kullanıyorum bi 10 gün önce kan değerlerim düşük diye doktor verdi söyledi adetini geciktirir yeni başladığın için adetimden 10 gün geçti testte böyle silik çıktı sizce hamilemiym

Hamilesin hayırlı olsun. En kısa zamanda Dr git

Back
X