Merhaba adetimr daha 10 gün var düzenli adet oluyorum hep işl defa adetimden 10 gün önce kahverengi lekenlenmem oluyor 2 gündür ilk defa başıma böyle bişey geliyor evliyim 1 sene oldu araştırdım Hamile belirtisi olabilir diye sanah test yaptım negatif çıktı teleşlanmalıymıyom kadın doğumua gitmem gerekiyor mu ?
Merhaba aynı sorunları yaşıyorum siz ne yaptınız son durum nedirEn yakın zamanda gidicem doktora
Benimde şubat ayından beri adetten 6 gün önce kahverengi leke oluyor..Azar azar ped dolmayacak şekilde...Bunun için 3 defa doktora gittim..Ve hiçbir problem çıkmadı..Ultrasondan bakildı smear yapıldı.Doktorum bu durumda bu lekelenmenin manasız olduğunu söyledi..Adet olmadan önce rahim duvarı kalınlaşır ve bazen azar azar dökülebilir dedi.Benim lekelenme haricinde başka hiçbir şikayetim yok.Aşırı adet sancısı,adet düzensizliği gibi..Sanirım bu şikayetlerin haricinde çikolata kisti yada basit kistde kahverengi akintı yapıyor diye biliyorum.Merhaba adetimr daha 10 gün var düzenli adet oluyorum hep işl defa adetimden 10 gün önce kahverengi lekenlenmem oluyor 2 gündür ilk defa başıma böyle bişey geliyor evliyim 1 sene oldu araştırdım Hamile belirtisi olabilir diye sanah test yaptım negatif çıktı teleşlanmalıymıyom kadın doğumua gitmem gerekiyor mu ?
Kızlar bu ne anlama geliyor kan ilacı kullanıyorum bi 10 gün önce kan değerlerim düşük diye doktor verdi söyledi adetini geciktirir yeni başladığın için adetimden 10 gün geçti testte böyle silik çıktı sizce hamilemiym
Hamilesin hayırlı olsun. En kısa zamanda Dr gitKızlar bu ne anlama geliyor kan ilacı kullanıyorum bi 10 gün önce kan değerlerim düşük diye doktor verdi söyledi adetini geciktirir yeni başladığın için adetimden 10 gün geçti testte böyle silik çıktı sizce hamilemiym
Sonuç ne canm ? Geçmiş olsnCanım bende gördm çizgiyi ama bilemedim. Haberdar eder misin benide aynı durumdayz seninle
Bekliyorum hayırlı haberlerini inşallah canmSonuçların çıkmasını bekliyorum çıksın yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?