• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim üç gün geçti

ilkyaz_susuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
60
60
3
39
Kizlar bugun adetim tam üç gün gecti biliuorum test al diyeceksiniz ama disarda bi metre kar var arabayla merkeze inmem imkansiz eşim de almiyor utaniyor çatlicam meraktan hic bu kadar gecikmezdi sadece bir kere supheli iliski oldu sizce tutmus olabilir mi ? Hic bir belirtim yok ne bel agrisi ne karin sisligi ne göğüs hassasiyeti ama ben adet olmadan bir hafta oncesinden bel agrisi yasardim bunda hic bir belirti yok napcam yaa yalvaririm bi cevap yazin okuyup gecmeyin lutfennn yardiminiza ihtiyacim var sizce hamile olabilir miyim ? Baska nasil bir yöntemle hamile oldugumu anlayabilirim?

Allah hayırlısını versin canım. Başka yöntem bilmiyorum ama çok insan var belirti görmeden hamile olan. İnşallah fırsat in olur test almak için bir kere bile olsa yumurtlama gününe denk geldiyse olur neden olmasın. İnşallah gönlüne göre olur yorumsuz kalmamak için yazdım gönlüne su serpmek isterdim ama. .

Back