adetim sökmüyor

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
38
Ankara
Selam kızlar ben kızım ve adet dezensizligim var ilk olduğumdan beri hormonlarimda sıkıntı yok fakat biraz kilom var gittiğim doktor kilo vermemi söylemişti diğer gittiklerinde tarlusal Diane ve bir sürü ilac.. Biraz kilo verdim her ay geliyor fakat boyle kahverengi çamur gibi sökmüyor kızlar bazen limon suyu felan iciyorum kanını sulandirsin diye annem aspirin kullan diyordu ama hap içince tümden kesiliyor yani her ay bir leke geliyor ama yumurtalarim catlamiyor bana ne onerirsiniz kızlar ilerde bebeğim olurum çok istiyorum... Burada polikistik over sendromu hastasi arkadaşları gördüm ve Allah yardımcıları olsun inşallah hamile kalırlar hayirlisiyla.. Bi doktor banada Pko dedi ama diğerleri demedi en son 5 mm kistim vardı bana ne yapmamı onerirsinz kızlar... Buradan adet göremeyen arkadaşlarıma da sunu belirtmek istiyorum 1 ay geçti adet olamadm 2 ay geçti adet olamadık diyip hemen ilaca sarilmayin adetin gelmesini bekleyin benim bikere 4 ay gelmedi sonra düzene girdi..

Son düzenleme:

canım öncelikle allah şifa versin ben 3 yıldır pco hastasıyım maalesef lanet bir hastalık .ben sana kan tahlili yaptırmanı ve tiroidlerine baktırmanı tavsiye ederim çünkü eger hiptiroid varsa bu da pco yapıyor kilonu bilmiyorum ama eger kiloluysanda tiroid az çalısıyor demektir aman ihmal etme

Canm hormonlarima her seferinde baktılar onlarda sknti yok diyorlar sen hastalıktan kurtuldunmu gerçekten kotu birşey çok stres oluyorum boyle oldukça

bende tarlusal kullanıyorm bunu kesınlıkle 28 gunde adet goren kadın 20. gun cıvan percemı macunu ve otu alınız cok guzelmsoktoruyor her ay 20ve 28 gunler ıcınız macunu sabah aksam cayı bır kez destekle tarlusal ıke cıvan percemı dogal soktorucu
dıane yerıne yasmın ya da Qularısta kullanmanızı onerırım dıana bende de aynı sorunu yaptı

Teşekkürler canm hap kullanmak istemiyorum bu macunun söktürücü ozelligimi var

Teşekkürler canm hap kullanmak istemiyorum bu macunun söktürücü ozelligimi var

Evet her ay adet olmadan bır hafta once macunu kullanın sabaj aksam
Gun ıcındr cıvan percrmı cayı ile destekleyın
Sokturucü dür civan percemi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…