• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim olmuyor :/

malikzayn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
15
0
86
Adana
Merhaba arkadaslar ben 37 yasinda bir anneyim..Adet gunumun yaklasik 20 gun gecmesine ragmen hala adet olmadim. Adetlerim normalde duzenlidir.. Ilk defa boyle bir durum basima geliyor. hamilelik testi de yaptim.. Sonuc olumsuz.. Bu arada 4. Cocugumdan sonra kordonlarimi baglattirdim.. Kordonlarimi baglatali 4 sene oluyor. Sizce neden adet olmuyorum ve ne yapmaliyim? Aranizda benim gibi adeti geciken var mi?? Cevaplarinizi bekliyorum..

Merhaba arkadaslar ben 37 yasinda bir anneyim..Adet gunumun yaklasik 20 gun gecmesine ragmen hala adet olmadim. Adetlerim normalde duzenlidir.. Ilk defa boyle bir durum basima geliyor. hamilelik testi de yaptim.. Sonuc olumsuz.. Bu arada 4. Cocugumdan sonra kordonlarimi baglattirdim.. Kordonlarimi baglatali 4 sene oluyor. Sizce neden adet olmuyorum ve ne yapmaliyim? Aranizda benim gibi adeti geciken var mi?? Cevaplarinizi bekliyorum..
Stres yorgunluk beslenme sekli, yani kisacasi hersey etkileyebiliyor regl gununu canim arada boyle aksamalar olabilit demisti doktorum normaldir yani stres yapma bence.

Bence doktora gitmelisin canım. Ailede erken yaşta menepoz varsa risk altında olabilirsin. Benim görümcemde de böyle oldu ama ilaçla normal seyrine döndü. Her ihtimali düşünmek gerek diye söylüyorum. Yanlış anlama canım.

Back