B Bluereddd Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2021 3 1 36 23 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bluereddd #1 Adetim normalda düzensiz ama bir kaç aydır doğum kontrol kullandığım için düzendeydi ama şuan bir aylık bi gecikmem var 3 tane idrar testi yaptım negatif gebe olabilirmiyim
Adetim normalda düzensiz ama bir kaç aydır doğum kontrol kullandığım için düzendeydi ama şuan bir aylık bi gecikmem var 3 tane idrar testi yaptım negatif gebe olabilirmiyim
- Lavinia Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2019 2.050 1.600 133 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bluereddd #2 1 aylık gecikmeyle idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum. En net kan testi tabi. Kan verin bence.
B Bluereddd Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2021 3 1 36 23 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bluereddd #3 -purplehorse .!.: 1 aylık gecikmeyle idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum. En net kan testi tabi. Kan verin bence. Genişletmek için tıkla... 2 ayda bir olduğumda oluyordu o yüzden çok tedirginim hafif midem bulantım oluyo ara ara kan testide vericem
-purplehorse .!.: 1 aylık gecikmeyle idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum. En net kan testi tabi. Kan verin bence. Genişletmek için tıkla... 2 ayda bir olduğumda oluyordu o yüzden çok tedirginim hafif midem bulantım oluyo ara ara kan testide vericem