- 1 Eylül 2021
- 4.727
- 17.952
-
- Konu Sahibi Sakura1533
O kadar normal gebelik haberi aliyorum ki bu Tür sorunlara ragmen. Umudu kesmemek lazimİlginç gerçekten bize doğal yolla imkansız diyorlar eşimin microtese olması gerekiyor sperm çıkarsa tüp bebek yapılabilir dediler
Hanımefendi allahın işi bellimi olur bi test yapın belki hamilesiniz rabbim ol derse önüne hiçbişey geçemezEşim azosperm yani menide hiç sperm yok o yüzden teste gerek görmedim
Çok teşekkür ederimO kadar normal gebelik haberi aliyorum ki bu Tür sorunlara ragmen. Umudu kesmemek lazim
Ctesi gününden beri ara ara lekeleniyorum ama hiç kırmızı görmedim papatya çayı içmeme rağmen p.tesiye kadar böyle devam ederse belki kan veririmHanımefendi allahın işi bellimi olur bi test yapın belki hamilesiniz rabbim ol derse önüne hiçbişey geçemezkesinleşene kadarda bişey falan içmeyin bence. Bi test yapın yani ne zararı olabilir ki eğer lekeniz devam ediyorsa da doktora gitmenizi öneririm.
Anladım geçmiş olsunCtesi gününden beri ara ara lekeleniyorum ama hiç kırmızı görmedim papatya çayı içmeme rağmen p.tesiye kadar böyle devam ederse belki kan veririm
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinAnladım geçmiş olsun
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim desteğiniz için
Hayat mucizelerle dolu rabbim istiyorsanız inşallah verirEşim azosperm yani menide hiç sperm yok o yüzden teste gerek görmedim
Allah razı olsun, inşallahHayat mucizelerle dolu rabbim istiyorsanız inşallah verir
Kızlar hala adet olmadım bugüne kadar gün aşırı lekelenmem oldu sadece dün akşam ilk defa 1 2 damla kırmızı kan geldi kardeşimin çeyizini götürdük ağır falan kaldırdım baya gün boyuKızlar merhaba
Pazar günü adet olmayı bekliyordum ama ctesi akşamı iç çamaşırımda pembemsi bi leke gördüm adet oldum diye ped taktım ama sonra hiç bişey gelmedi ptesi öğlen koyu sarı gibi bi akıntı geldi sonra yine gelmedi dün öğlen de aynı şekilde koyu sarı akıntı geldi içinde 1 damla kadar kahverengilik vardı gece yatmadan önce de kendimi silince kahverengi bi akıntı geldi bugün yine bir şey yok.
Sizce neden böyle olabilir, eşim azosperm olduğu için test yapmadım yani gebe olduğumu sanmıyorum sökülmek için ne içebilirim
Bi fikri olan var mıKızlar hala adet olmadım bugüne kadar gün aşırı lekelenmem oldu sadece dün akşam ilk defa 1 2 damla kırmızı kan geldi kardeşimin çeyizini götürdük ağır falan kaldırdım baya gün boyu
Bu lekelenmeler lekelenme mi adet olur muyum yoksa bu şekilde mi adet oldum bu ay anlamadım yarına randevu aldım ama bi bilgisi olan var mı
Olabilir cnm stres yaptigsan olur gebelikte istiyorsun Allah gönlüne göre versinBi fikri olan var mı
Teşekkür ederim cevabın içinOlabilir cnm stres yaptigsan olur gebelikte istiyorsun Allah gönlüne göre versin
Eşimin de çok çok azken hamile kaldım. Sürmedi ama imkansız olmadığını görmüş oldumEşim azosperm yani menide hiç sperm yok o yüzden teste gerek görmedim
Kadın doğuma gidip bi hekimden tavsiye alabilirsiniz daha sağlıklı olurKızlar merhaba
Pazar günü adet olmayı bekliyordum ama ctesi akşamı iç çamaşırımda pembemsi bi leke gördüm adet oldum diye ped taktım ama sonra hiç bişey gelmedi ptesi öğlen koyu sarı gibi bi akıntı geldi sonra yine gelmedi dün öğlen de aynı şekilde koyu sarı akıntı geldi içinde 1 damla kadar kahverengilik vardı gece yatmadan önce de kendimi silince kahverengi bi akıntı geldi bugün yine bir şey yok.
Sizce neden böyle olabilir, eşim azosperm olduğu için test yapmadım yani gebe olduğumu sanmıyorum sökülmek için ne içebilirim
Bir kere veren Allah yine verir inşallah en kısa zamandaEşimin de çok çok azken hamile kaldım. Sürmedi ama imkansız olmadığını görmüş oldum
Yarın için randevu aldım, cevabınız için teşekkür ederimKadın doğuma gidip bi hekimden tavsiye alabilirsiniz daha sağlıklı olur
Rica ederim canım benim geçmiş olsun tekrardanYarın için randevu aldım, cevabınız için teşekkür ederim