Konumuz sana yazan insanlar mı şekerim haklı isyanını belirtmek için hesabını kapatabilirsin insanların sorusuna cevap veremeyeceksenBen artık cevap bile vermek istemiyorum gına geldi gerçekten hep aynı baṣlıklar aynı kafada insanlar ve aynı sorular.Cevapta versen tatmin olmuyorlar özelden yazmaya devam ediyorlar Acun ilicali gibi siz ne istiyorsunuz arkadaşlar diye bagirmak istiyorum artık.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetim neden bu kadar gecikti?
- Konu Sahibi zara4463
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yardim canlarim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Temmuz 2022
- 478
- 1.291
- 43
Hakkında ' çok bilmiş' olmadığınız haltı neden yiyip de tutuşuyosun o zaman annem yaaÇünkü bu platform danışma amaçlı açılmış insanlar sizin gibi çok bilmiş değil maalesef
Peki bunu yaparken sana mı sprucaz abla tutuştuğum yok bilgi alıyorumHakkında ' çok bilmiş' olmadığınız haltı neden yiyip de tutuşuyosun o zaman annem yaa
- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.152
- 268
Yazdıklarımızı daha anlamamışsın.Zaten cevap veriyoruz ama seninle aynı tipte soru soranlar bir türlü tatmin olmuyor konularına gerekli cevabı yaziyoruz ama yetmiyor sonra özel mesaj yerine yazıp duruyorlar.Cinsel ilişkiye giriyorsan zaten önceden bilgin olmalı ve elinde telefon varsa google'den baka bilirsin nasıl hamile kalınıyor ilk cinsel ilişki sonrasi neler oluyor diye.Bilip bilmeden yaparsan olacagi budur.Ve konu açiyorsan her türden yorum geleceginide bilmen gerek böceyim.Konumuz sana yazan insanlar mı şekerim haklı isyanını belirtmek için hesabını kapatabilirsin insanların sorusuna cevap veremeyeceksen
Doğrudur ablacım yazığıma pişman oldum maalesef böyle yorumlar alacağımı düşünmemiştim evet Google var ama bu platformunda daha fazlasını öğrenmek için kullanıyoruzYazdıklarımızı daha anlamamışsın.Zaten cevap veriyoruz ama seninle aynı tipte soru soranlar bir türlü tatmin olmuyor konularına gerekli cevabı yaziyoruz ama yetmiyor sonra özel mesaj yerine yazıp duruyorlar.Cinsel ilişkiye giriyorsan zaten önceden bilgin olmalı ve elinde telefon varsa google'den baka bilirsin nasıl hamile kalınıyor ilk cinsel ilişki sonrasi neler oluyor diye.Bilip bilmeden yaparsan olacagi budur.Ve konu açiyorsan her türden yorum geleceginide bilmen gerek böceyim.
- 22 Temmuz 2022
- 478
- 1.291
- 43
Bu ben tutuştum help diyor oysa kibekar bir genç kız olarak da hastanede gidip kan testi vermek ve gebelik testi almak da biraz riskli
tutuştuğum yok bilgi alıyorum
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
İnsanların cahil kalmasını istemediğim için yorum yapma zorunluluğu hissediyorum. Gebelik ancak ve ancak gebelik testiyle öğrenilir, bir sitedeki insanlara sorarak değil. Eczaneden gebelik testi alıp yapmak çok kolay bir şey ve bunun için reçeteye ihtiyacınız olmadığı gibi kayıt da tutulmuyor. Bilmiyorsunuz ama öğrenmek için geç kalmış sayılmazsınız. Sonuçta sevişmeyi bilen her insan korunmayı da gebelik testi yapmayı da bilmeli. Sevişip gelip bize soruyorsunuz farkında değilsiniz ama.Kimse size yorum yapın demiyor hani platform ne için var birbirimize danışıp bilmediklerimizi öğrenmek için bence geneliniz uygulamayı kullanmayın kendi kendinize tribe giriyorsunuz. Çünkü bu platform danışma amaçlı açılmış insanlar sizin gibi çok bilmiş değil maalesef
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Pek de bilgi alabildiğiniz söylenemez. "Eczaneden test alıp yapabilirsiniz" cümlesi sizin için anlamsız.Peki bunu yaparken sana mı sprucaz abla tutuştuğum yok bilgi alıyorum