- 11 Temmuz 2022
- 19
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi Merveeendhjnfnnf
Çok ilginç ya. Buraya sorana kadar bir insan neden test alıp yapmaz acaba?Test yapın kaset
Şuan da testim yok birazda korkuyorum galiba olumsuz sonuç almaktan istiyoruz çünküTest yapın kaset
Bir hafta önce test yaptım migdem bulandıgi için negatif çıktı şimdi erken mıdır diye düşünüyorumÇok ilginç ya. Buraya sorana kadar bir insan neden test alıp yapmaz acaba?
Medyum muyuz nereden bilelim kiÇok ilginç ya. Buraya sorana kadar bir insan neden test alıp yapmaz acaba?
Bence gününüz geçmiş eğer geç döllenme değilse sonuç verirŞuan da testim yok birazda korkuyorum galiba olumsuz sonuç almaktan istiyoruz çünkü
İnşallahMedyum muyuz nereden bilelim ki
Bence gününüz geçmiş eğer geç döllenme değilse sonuç verir
Korkacak birşey yok siz testinizi alın adetiniz gecikmiş çıkar hamileyseniz eğer değilseniz de tez zamanda alırsınız guzel haberiŞuan da testim yok birazda korkuyorum galiba olumsuz sonuç almaktan istiyoruz çünkü
Gün geçmeden mide bulanmaz. Genelde 6. haftada bulanır. Daha yeni başlamışsınız, ilk aydan böyle strese girmeyin. En az bir yıl deneyeceksiniz. Gün geçtiyse test yapın, buradan size kimse hamilesiniz ya da değilsiniz diyemez. İnsan kendini bile bilemez. Gün geçmiş, varsa şimdi çıkar.Bir hafta önce test yaptım migdem bulandıgi için negatif çıktı şimdi erken mıdır diye düşünüyorum
Folik asit kullandığım için de geçmiş olabilir diye düşünüyorumGün geçmeden mide bulanmaz. Genelde 6. haftada bulanır. Daha yeni başlamışsınız, ilk aydan böyle strese girmeyin. En az bir yıl deneyeceksiniz. Gün geçtiyse test yapın, buradan size kimse hamilesiniz ya da değilsiniz diyemez. İnsan kendini bile bilemez. Gün geçmiş, varsa şimdi çıkar.
Folik asit gecikme yapmaz.Folik asit kullandığım için de geçmiş olabilir diye düşünüyorum
Allah nasip ederse inşallah yedi ay oldu evleneliKorkacak birşey yok siz testinizi alın adetiniz gecikmiş çıkar hamileyseniz eğer değilseniz de tez zamanda alırsınız guzel haberi
Yedi aydır deniyoruz olmadı onun için gitmiştik doktora folik asit vermişti onu da bu ay kullanmaya başlamıştım teşekkür ederimFolik asit gecikme yapmaz.
Ben evlendim 4 sene sonra çocuk istedik suan 6 senemiz bitecek bu ay oldim guzel haberi 4+6 yim henuz esinizde sizde testlerinizi yapin sonra oluruna birakinAllah nasip ederse inşallah yedi ay oldu evleneli
Benim geç döllenmeydi sonradan belli oldu isterseniz de tatil bitince gidin kan verinİnşallah
Geç döllenme olunca adetten 1 hafta sonra falan mı belli oluyor kanda?Benim geç döllenmeydi sonradan belli oldu isterseniz de tatil bitince gidin kan verin
Benim ki 15gün sonrasında olduGeç döllenme olunca adetten 1 hafta sonra falan mı belli oluyor kanda?