• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim hep gecikiyor ne yapmaliyim ? :(

büyük ihtimal sende pko sorunu gibi gözüküyor.
kilo almanda tamamen bundan kaynaklı olabilir.
acaba kıllanma ve sivilcelenmede var mı?

doktora git mutlaka.eğer kist veya pko çıkarsa tedaviye başlanacaktır.
pkoluysan işe doğum kontrol haplarıyla başlanılıyor ve zayıflamayla.

adeten adet geciktiğinde çoğu kişi soğan suyunu kaynatıp içiyor.bende yaptım ama bana faydası dokunmadıda neyse.:34:

Gitmez olur muyum doktora ben cok fazla hastalandigim icin bunyem mi zayif ne ayni doktora gidiyorum hep Adam artik ciddiye almiyor o sekil 2-3 ay önce gitmistim en son bogazimda iltihap vardi o zaman demistim adetimin gelmedigini ozaman demisti bana normal diye ondan sonra daha gelmeyince annem dogum uzmani mi neyse onu aradi kadin da kilo dan kaynaklandigini demisti burasi böyle.. Inanmiyorsan isvecte yasayan birini taniyorsan ara konus ameliat icin kac ay bekletiyorlar diye sor bir doktora yer almak icin ne kadar bekletiyorlar de doktorlar tabi ciddiye alir ben mesela cigerlerim iltihaplandiginda doktor hastahaneye göndermeseydi cok kötu olurdum ama adet konusuna gelince ve yasim daah 17 oldugu icin normal diye gecistiriyorlar

Boğazında iltihap var diye kadın doğuma mu gittin:44: Anlayamadım ben:45: Bölümleri karıştırıyorsun galiba sen:26: Senin kadın doğum uzmanına yani jinekoloji bölümüne görünmen lazım. Dahiliye'ye filan gidiyorsan yaşından dolayı diyip geçiştirmiş olabilir:44:

İsvicre mi yahu benim arkadasim orda yasiyor saglik konusunda hicte senin anlattigin gibi gevsek degiller iki cocuk dogurdu evine kontrole geliyordu doktoru hemsiresi surekli testler kontroller boy kilo takibi bulasici hastalik takibi turkiyeye gelirken asi yaptirmisti hastalik kapmasin diye sen bir jinekologdan randevu al git oyle telefonda sorma ile olmaz ultrason ile bakmasi lazim 17 yasinda oldugun icin alttan muayene yapmazlar
Bogaz agrisi icin gittigin doktor yumurtaliklarin icin teshis koymamasini takdir ettim uzmanina gideceksin sen kasaba gidip ispanak istemissin resmen turkiyede 1 dis cekimi icin 1 sene sonraya gun veriliyor ameliyat olmak icin sira beklerken olenler yogun bakim olmadigi icin saatlerce ambulans ile hastane hastane dolasanlar muayeneye gittiginde neyin var diye sorup yuzune bile bakmadan ilac yazan doktorlar ile dolu burasi sgk nin bir turlu karsilamadigi ilaclari yazarlar kanser hastalari ilaclarini bulamaz say say bitmez buradaki sacma saglik sistemi yat kalk sukret orda sana deger vermis kafasina gore ilac vermemis

Yok canim isvicre degil ISVEC ingilizce sweden. acil seyleri iyi ama eger acil birseyin yoksa bekletirler iste annem pazartesi gunu dogum uzmani mi neysem artik bilmiyorum onu arayacak .. hepinize tesekkur ederim canlar :)

Sen once tiroitlerine baktir. 1 yilda 30 kilo almak nirmal degil tirot bezlern az calisiyor olabilir. Adetin de bu nedenden gecikiyirdur. Hangi ulkedesin. Saglik sistemi tr den kotu olamaz heralde. Nden bu kadar zor iyi bi dr a gtmek..

Yok canim isvicre degil ISVEC ingilizce sweden. acil seyleri iyi ama eger acil birseyin yoksa bekletirler iste annem pazartesi gunu dogum uzmani mi neysem artik bilmiyorum onu arayacak .. hepinize tesekkur ederim canlar :)

Iyi bir drdan randevu al bekle yani ne var. Biz de bekliyorz dolgu icin 2 yil bekledim ben. Ama yapildi. Ne kadar bekletebilir kadin dogumcu en fazla 2 hafta sonraya gun alirsin ki nufusu o kadar az bi ulkede sagligin oyle islemedigini biliyorum. E bekle bi zahmet..

Isvecte annemin kuzeni trafik kazasi gecrmisti ove ive bitiremefi hastanede gordugu muameleyi..

Back