Regl olmadığın her gün bir umut var demektir tekrarla testi sürekli sabah ilk idrarla yap regl olmazsan eğerKızlar yardımcı olurmusunuz adetim 2gün geçti normalde tam zamanında olur adet günümde test yaptım negatifti yani en son ilişkimden 10 gün geçtikten sonra yapmış oluyorum hala hamile olma ihtimalim varmı yardımcı olurmusunuz adet belirtilerim vardı ama şuan onlarda gitti hamileliğe dairse hiç bir belirtim yok
Çoook var taaa 21 gün sonra gebeliği öğrenen varPeki böyle birşey başına gelip hamile olduğunu öğrenen varmı hiçbir hamilelik belirtisi yok çünkü çok teşekkür ederim bu arada
Merhaba durumunuz nedir ben de aynı durumdayım hala gecikmedeyimGerçektenmi ya umut oldunuz bana
Merhaba bende öyle hala gecikmem var 6 gün gecikdiMerhaba durumunuz nedir ben de aynı durumdayım hala gecikmedeyim
Benimde şuan bir günlük gecikmem var testi bugün yaptım negatif şuan durumunuz nedir merak ettimKızlar yardımcı olurmusunuz adetim 2gün geçti normalde tam zamanında olur adet günümde test yaptım negatifti yani en son ilişkimden 10 gün geçtikten sonra yapmış oluyorum hala hamile olma ihtimalim varmı yardımcı olurmusunuz adet belirtilerim vardı ama şuan onlarda gitti hamileliğe dairse hiç bir belirtim yok
Sizin durumunuz ne oldu benimde bir günlük gecikmem var test negatifMerhaba durumunuz nedir ben de aynı durumdayım hala gecikmedeyim
Sizin durumunuz ne oldu benimde bir günlük gecikmem var test negatif
Bir gün içersinde pozitife döndü kanda da çıktı ama değerler düşmeye başladı ve kimyasal gebelikmiş maalesef