• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim geçti 7 gündür kahverengi akıntım var

fatimete

fatimete
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
49
0
36
A.B.D.
MRB KIZLAR LUTFEN SORUMA CEVAP VERIN....ILK DEFA BU AY ASILAMA YAPICAZ BEN PKO HASTASIYIM 7 AY ONCE LAPAROSKOPI DIRILLING OVER AMELIYATI OLDUM AMA HAMILE KALMADIM BU AY ADETE GIRMEYI BEKLERKEN GIRMEDIM 20 GUNUM GECTI VEEE GIRDIM AMA 7 GUNDUR SADECE KAHVE RENGI AKINTIM VAR AMA PECETEYLE SILDIGIMDE GORUYORUM DOKTORDA BIZDEN TLF BEKLIYOR ADET SOKTURUCU ALMAK ISTEMIYORUM SIZCE NEDEN BU KADAR UZADI....senağlama

strese bağlı olabilir diye düşünüyorum doktora bi görünmekte fayda var bence geçmiş olsun bu arada

Son düzenleme:
cevap icin sagol canim kimse yanitlamiyor sorumu bencede haklisin bu ay atlattigim sitresi inan birdaha atlatmam basimi duvarlara vursam azkalir:roflol::roflol: valla kafayi yibecem yeterya nebicim bir hastalik ..bu ...:roflol::roflol:

bi gebelik testi al bak belkide gebe kalmışsındır. gebeysen kesin belli olur sende rahatlarsın

imkansiz gibi birsey bir gun gelirde hamile olacagima bile inanmam mucize gibi rirsey inanbana dun doktora gittim muane etti rahmim kalinlasmis gelen akinti ise adet alacagim sinyalleriymis git hamilelk testi yap dedi sonrada adet sokturucu verdi...sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

imkansiz gibi birsey bir gun gelirde hamile olacagima bile inanmam mucize gibi rirsey inanbana dun doktora gittim muane etti rahmim kalinlasmis gelen akinti ise adet alacagim sinyalleriymis git hamilelk testi yap dedi sonrada adet sokturucu verdi...sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben de senın gıbı olmustum meger hamıle kalmıs dusuk yapıyormusum

ya canim ya soyledigin sey kafami cok karistirdi hamilelik testinin sonucunu bile almadim negatif oldugunu bildigim icim 3 gundur adet sokturuce aliyorum sadece bir gun 2 3 damla kan geldi tekrar kesildi ara ara birazcik kahve rengi akintim oluyor annamadim gitti ilaclara devem ediyorum ama..eyer hamile kalmis olsaydim coktan dusuk yapmis olmam lazimdi ilac aliyorum

Back