Adetim Geciktii 🤦🏻‍♀️

KubraO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
31
19
3
30
Arkadaşlar merhaba ,
Pcoluyum ama her ay adet olurum mutlaka. Bu ay 40. güne girdim olmadım henüz. Kasıklarım 1 haftadir ara ara sizliyor. Beta hcg baktirdim , idrar testi yaptirdim , ultrason bakildi ama gebelikde yok . Neden boyle oldu acaba

Pcolu arkadaşımdan dün hamilelik haberi aldım. 9 haftalık olmuş bile nasıl olsa düzensiz diye önemsememiş. Umarım siz de böyle güzel bir haber alırsınız

Merhaba bu pco neden kaynaklanıyor? en büyük destekçisi kilo mudur?

Geçmiş olsun haber aldın mı

merhaba adet belirtileriniz her zaman aynı mı oluyor benim her ay göğüs ağrım olurdu karın ağrısı ile bu ay göğüs ağrım yok hep aynı olmak zorunda mı

merhaba adet belirtileriniz her zaman aynı mı oluyor benim her ay göğüs ağrım olurdu karın ağrısı ile bu ay göğüs ağrım yok hep aynı olmak zorunda mı
Ya bazen aynı oliyor , bazen olmiyor. Doktora gitmistim iste dün. Tarlusal yazdi. Ilaci icmeden hemen ikindinleyin regl oldum

benim de her ay göğüs ağrım olurdu bu sefer yok yarın adet günüm sadece karnım ağrıyor
Ya bazen aynı oliyor , bazen olmiyor. Doktora gitmistim iste dün. Tarlusal yazdi. Ilaci icmeden hemen ikindinleyin regl oldum

40. gunumde oldum. Tam doktor ilac yazdi kullanmadan cok sukur

Canım geçmiş olsun regl olmak da sancılı bi durum ondan bmyle yazdım

Benimde bu ay tam 10 gün gecikti
Testler negatif gittim kan verdim negatif çıktı kanda ertesi günü
39.günümde oldum bende

bende pco varmı bilmiuorım henüz randevu alıcam bu ay
Normalde döngüm 30 dur

Hayır sanki doktora gitmemizi beklemişler bu ay gelmek için

Twstere dişli aslan pençesine başlıyorum bugün sen bişey yapıcak mısın bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…