adetim geçikti

xbaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
266
-13
96
İstanbul
mrb arkadaşlar düzenli bi adetim yoktu aslında doktor hapvermişti adet düzensizliği için kullandım adet oldum geçen ayın 7sinde fakat temmuzun 12si bugün ben hala adet olmadım bunda bi anormallik var gibi 1 kere test yaptım ezcaneden aldım 3gün önce çıkmadı karnımda kesilmeler oluyor gaz sıkışması birde acayip bacaklarım agrıyor yürümee dermanım yok gibi arada birde midemde kazınma oluyoorr yaff hamilelik belirtilerimi yoksa adet olcakmıyımda geçti hamile olsam testte çıkardı herhalde hemen çıkmaz diyorlar kimilerinde 10gün geçmesi gerekiyormuşş bebekte çok istiyorum ama hayırlısı...

Valla canım hiç hamiş kalmadığım için bilemiyorum. Belirtiler hakkında birşey diyemeyeceğim. Tek diyebileceğim İnşallah hamişsindirrrrrrr. a.s. Allah gönlüne göre versin canım.

Sakin umutlanma canim allah hayirlisini versin mutlaninca olmuyo kan testi yaptir ama belirtiler psikolojik olabilir

xbahar adet düzenleyici olarak vaerdiği hapın adı ne banada verdi doktor kullandım merak ettim adı ne??

sakın umutlanma canım bende ve benim gibi burda kaç kişi öyle her ay umuda kapılıp sonra hüsrana uğruyorlar adetin devamlı gecikiyomuş yine gecikmiş olabilir tabi dileğim hamile olman ama sakın ümitlenme

inşallah hamişsindir ama sen kendini diğer sonucada hazırla sonra üzülmeyesin biraz daha sabredip doktora git herşey ortaya çıkar sende rahat bir nefes alırsın

eger şüphen varsa kan tahlili en garantisi bence bekleme hemen yaptır Rabbimversin isteyen her kulunun gönlüne göre versin

Cnm mrb öncelikle kendini hamileliğe kaptırma eğer olmazsa hayal kırıklığı yaşarsın ama inş allah gönlüne göre versin eczaneden test al dene cnm eğer cıkmazsa kan testı yaptır kafan rahat olsun ama en doğrusu kan testı cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…